Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 18:52
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
1813
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar
Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasıdır.
İkinci Sorunum İse Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim; RaporSorgu Kısmında Kullanıcının Satışına Göre Raporlama Yapmasıdır.
Yardımlarınızı Bekliyorum.İyi Çalışmalar



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
yardımcı olabilecek kimse yok mu?



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.443
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 16/12/2018,08:51
Çözüldü 
Sn lifeexciting

Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasının en kolay yolu; Raporun en altına bir tane metin kutusu ekle, formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) kopyala yapıştır.

Kullanıcının satışına göre derken biraz daha açıklarmısınız?

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Benremix Merhabalar
Genel Toplamı Yazıyla Yazdırmak İçin Söylediklerinizi Denedim Ancak O Şekilde Yaptığım Zaman FaturaRapor Kısmındaki Genel Toplam Formül Hatası Veriyor Ancak Yazıyla Kısmı Normal Çalışıyor,Yazıyla Kısmını Silince Genel Toplam Kısmı Normale Dönüyor.
Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim Örneğin Programa x Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.Daha Sonra Y Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.X kullanıcısı Kendi Kullanıcı Adıyla Sisteme Giriş Yaptığında Sadece O Gün İçerisinde Kendi Yaptığı İşlemleri Görsün İstiyorum.İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.443
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 16/12/2018,08:51
Çözüldü 
Sn lifeexciting
Şimdi kontrol ettim. Formdaki yazıya çevirme çalışmıyor. Çünkü
formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) yerine
=ParaCevir([GenelToplam]) olmalı

Raporda da Genel Toplamın alındığı metin kutusunun adı Metin28 yani
=ParaCevir([Metin28]) yazmalısınız.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Benremix Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.Sorun Sayenizde Çözüldü.İyi Çalışmalar Dilerim.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İç İçe Formlarda İl İlçe Sorunu Hk. axionvb 6 152 17/11/2018, 23:19
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Formumdaki Arama Sonuçlarının Rapor Olarak Gösterilebilmesi DataBilgi 30 689 02/11/2018, 17:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 278 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 287 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 247 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.