Rapor Sorunu Hkn.
Tarih
06/12/2010 18:52
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
1329
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar
Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasıdır.
İkinci Sorunum İse Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim; RaporSorgu Kısmında Kullanıcının Satışına Göre Raporlama Yapmasıdır.
Yardımlarınızı Bekliyorum.İyi Çalışmalar


Ek Dosyalar
.rar   kargo_form.rar (Dosya Boyutu: 557,25 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,19:26
Çözüldü 
Sn lifeexciting

Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasının en kolay yolu; Raporun en altına bir tane metin kutusu ekle, formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) kopyala yapıştır.

Kullanıcının satışına göre derken biraz daha açıklarmısınız?

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.Benremix Merhabalar
Genel Toplamı Yazıyla Yazdırmak İçin Söylediklerinizi Denedim Ancak O Şekilde Yaptığım Zaman FaturaRapor Kısmındaki Genel Toplam Formül Hatası Veriyor Ancak Yazıyla Kısmı Normal Çalışıyor,Yazıyla Kısmını Silince Genel Toplam Kısmı Normale Dönüyor.
Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim Örneğin Programa x Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.Daha Sonra Y Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.X kullanıcısı Kendi Kullanıcı Adıyla Sisteme Giriş Yaptığında Sadece O Gün İçerisinde Kendi Yaptığı İşlemleri Görsün İstiyorum.İyi Çalışmalar.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,19:26
Çözüldü 
Sn lifeexciting
Şimdi kontrol ettim. Formdaki yazıya çevirme çalışmıyor. Çünkü
formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) yerine
=ParaCevir([GenelToplam]) olmalı

Raporda da Genel Toplamın alındığı metin kutusunun adı Metin28 yani
=ParaCevir([Metin28]) yazmalısınız.

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.Benremix Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.Sorun Sayenizde Çözüldü.İyi Çalışmalar Dilerim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 349 13/02/2017, 20:11 atoz112
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 71 10/02/2017, 11:41 arasson
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 96 08/02/2017, 20:13 m_demir
  Güvenlik seviyesi sorunu ertans 5 176 03/02/2017, 14:51 atoz112
  Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 216 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya