Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 18:52
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
5
Okunma
1782
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar
Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasıdır.
İkinci Sorunum İse Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim; RaporSorgu Kısmında Kullanıcının Satışına Göre Raporlama Yapmasıdır.
Yardımlarınızı Bekliyorum.İyi Çalışmalar


Ek Dosyalar
.rar   kargo_form.rar(Dosya Boyutu: 557,25 KB / İndirme Sayısı: 9)

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
yardımcı olabilecek kimse yok mu?



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 19/09/2018,20:51
Çözüldü 
Sn lifeexciting

Formdaki Genel Toplamı Yazıya Çeviren Kısmın Fatura Rapor Kısmında da Çıkmasının en kolay yolu; Raporun en altına bir tane metin kutusu ekle, formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) kopyala yapıştır.

Kullanıcının satışına göre derken biraz daha açıklarmısınız?

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Benremix Merhabalar
Genel Toplamı Yazıyla Yazdırmak İçin Söylediklerinizi Denedim Ancak O Şekilde Yaptığım Zaman FaturaRapor Kısmındaki Genel Toplam Formül Hatası Veriyor Ancak Yazıyla Kısmı Normal Çalışıyor,Yazıyla Kısmını Silince Genel Toplam Kısmı Normale Dönüyor.
Çalışmamda Yetkilendirme Mevcut.Yapmak İstediğim Örneğin Programa x Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.Daha Sonra Y Kullanıcısı Girdi ve Satış Yaptı.X kullanıcısı Kendi Kullanıcı Adıyla Sisteme Giriş Yaptığında Sadece O Gün İçerisinde Kendi Yaptığı İşlemleri Görsün İstiyorum.İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 19/09/2018,20:51
Çözüldü 
Sn lifeexciting
Şimdi kontrol ettim. Formdaki yazıya çevirme çalışmıyor. Çünkü
formdaki =ParaCevir([TBLFaturaBilgileri.genelToplam]) yerine
=ParaCevir([GenelToplam]) olmalı

Raporda da Genel Toplamın alındığı metin kutusunun adı Metin28 yani
=ParaCevir([Metin28]) yazmalısınız.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Benremix Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.Sorun Sayenizde Çözüldü.İyi Çalışmalar Dilerim.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Girilen Kaydın Aynı Form'dan Sadece O Kayıt İçin Rapor Çıktısı Alamıyorum. Oğuz Türkyılmaz 9 182 20/09/2018, 18:26
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 234 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Veri Çekme Sorunu Allback 5 145 09/09/2018, 12:46
Son Yorum: Allback
Çözüldü Access 64 Bit Sorunu Çözümü?? mehami 9 3.190 06/09/2018, 21:49
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Vcard Türkçe Karakter Sorunu access acemisi 8 192 01/09/2018, 11:32
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.