Rapor Sorunu
Tarih
06/02/2012 19:55
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
9
Okunma
1394
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Merhaba üstatlar ve üstat adayları.

6 KERE format atıp 7 kere virüs bulaşan internet bağlantısı plmayan pc'ye programı yükledim.Virüsten dolayı CTRL+ALT+DELETE sistem dışı kalıyor bu da bize eziyet veriyor...6 kere format attım ancak belli bir süre sonra görev yöneticiniz yöneticiniz tar.sistem dışı uyarısı ile karşı karşıya kalıyoruz..Bu kısmı 7. formatla halletmeyi düşünüyorum.

Sorun şu; evrak sayısına yazdığım rakam kaydet komutundan sonra değişiyor ve bazen raporda çıkıyor, bazense değişmiş olarak gözüküyor...Örnek 856 giriyorum, kaydetten sonra 7 gözüküyor ve raporda 7 olarak çıkıyor..

Bir ikinci sorun; raporda çıktı alıp rtf.uzantısı olarak tek sayfa(paraflı) pc ye ver dediğim zaman sadece matbuu kısımları veriyor, raporun tamamını vermiyor.

Tşk.

Ek Dosyalar
sımen_sled-2010-DUZUNLEME.rar
[122.47 KB]
Formatın 2007 olması lazım.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
Sn.yorum70
Virüsten o kadar bahsetmişsiniz ki örneğinizi incelemeye cesaret edemiyorum. Img-grin
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tamam virüs kısmını çıkaralım.
Img-grin
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:11
Çözüldü 
"Kaydet" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut39_Click()
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
End Sub

kodu ile, "Ekle" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut41_Click()
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
Me.EvrakSayısı = DMax("[EvrakSayısı]", "VERIGIRIS") + 1
End Sub

kodu ile değiştir.

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.Sledgeab, tşk.ederim.Evde ki pc ye kızım şifre koymuş, denemediğim yöntem kalmadı açamadım.O bakımdan dönüş yapamadım-Özür.Şu an kaçak bağlanıyorum.
Şifreye açamadım, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.Saygılarımla.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Şifreyi açtım-Bilgisayarı mahvettim-Sledgeab'ın önerilerini uyguladım-sorun çözüldü, tşk.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 339 13/02/2017, 20:11 atoz112
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 66 10/02/2017, 11:41 arasson
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 89 08/02/2017, 20:13 m_demir
  Güvenlik seviyesi sorunu ertans 5 167 03/02/2017, 14:51 atoz112
  Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 208 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya