Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/02/2012 19:55
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
9
Okunma
1820
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yorum70

Aktif Üye*
AY.... ŞA....
 48
 1.184
 148
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 

Merhaba üstatlar ve üstat adayları.

6 KERE format atıp 7 kere virüs bulaşan internet bağlantısı plmayan pc'ye programı yükledim.Virüsten dolayı CTRL+ALT+DELETE sistem dışı kalıyor bu da bize eziyet veriyor...6 kere format attım ancak belli bir süre sonra görev yöneticiniz yöneticiniz tar.sistem dışı uyarısı ile karşı karşıya kalıyoruz..Bu kısmı 7. formatla halletmeyi düşünüyorum.

Sorun şu; evrak sayısına yazdığım rakam kaydet komutundan sonra değişiyor ve bazen raporda çıkıyor, bazense değişmiş olarak gözüküyor...Örnek 856 giriyorum, kaydetten sonra 7 gözüküyor ve raporda 7 olarak çıkıyor..

Bir ikinci sorun; raporda çıktı alıp rtf.uzantısı olarak tek sayfa(paraflı) pc ye ver dediğim zaman sadece matbuu kısımları veriyor, raporun tamamını vermiyor.

Tşk.

Ek Dosyalar
sımen_sled-2010-DUZUNLEME.rar(122.47 KB)

Formatın 2007 olması lazım.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 05/12/2018,10:04
Çözüldü 
Sn.yorum70
Virüsten o kadar bahsetmişsiniz ki örneğinizi incelemeye cesaret edemiyorum. Img-grin


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

yorum70

Aktif Üye*
AY.... ŞA....
 48
 1.184
 148
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Tamam virüs kısmını çıkaralım.
Img-grin


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.609
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,14:27
Çözüldü 
"Kaydet" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut39_Click()
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
End Sub

kodu ile, "Ekle" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut41_Click()
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
Me.EvrakSayısı = DMax("[EvrakSayısı]", "VERIGIRIS") + 1
End Sub

kodu ile değiştir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

yorum70

Aktif Üye*
AY.... ŞA....
 48
 1.184
 148
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sn.Sledgeab, tşk.ederim.Evde ki pc ye kızım şifre koymuş, denemediğim yöntem kalmadı açamadım.O bakımdan dönüş yapamadım-Özür.Şu an kaçak bağlanıyorum.
Şifreye açamadım, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.Saygılarımla.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


Kullanici Avatari

yorum70

Aktif Üye*
AY.... ŞA....
 48
 1.184
 148
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Şifreyi açtım-Bilgisayarı mahvettim-Sledgeab'ın önerilerini uyguladım-sorun çözüldü, tşk.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İç İçe Formlarda İl İlçe Sorunu Hk. axionvb 6 147 17/11/2018, 23:19
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Formumdaki Arama Sonuçlarının Rapor Olarak Gösterilebilmesi DataBilgi 30 676 02/11/2018, 17:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 268 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 279 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 243 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.