Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/02/2012 19:55
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
9
Okunma
1668
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yorum70


Kullanici Avatari
Altın Üye
A.... Ş....
1.184
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 

Merhaba üstatlar ve üstat adayları.

6 KERE format atıp 7 kere virüs bulaşan internet bağlantısı plmayan pc'ye programı yükledim.Virüsten dolayı CTRL+ALT+DELETE sistem dışı kalıyor bu da bize eziyet veriyor...6 kere format attım ancak belli bir süre sonra görev yöneticiniz yöneticiniz tar.sistem dışı uyarısı ile karşı karşıya kalıyoruz..Bu kısmı 7. formatla halletmeyi düşünüyorum.

Sorun şu; evrak sayısına yazdığım rakam kaydet komutundan sonra değişiyor ve bazen raporda çıkıyor, bazense değişmiş olarak gözüküyor...Örnek 856 giriyorum, kaydetten sonra 7 gözüküyor ve raporda 7 olarak çıkıyor..

Bir ikinci sorun; raporda çıktı alıp rtf.uzantısı olarak tek sayfa(paraflı) pc ye ver dediğim zaman sadece matbuu kısımları veriyor, raporun tamamını vermiyor.

Tşk.

Ek Dosyalar
sımen_sled-2010-DUZUNLEME.rar
[122.47 KB]
Formatın 2007 olması lazım.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
19/10/2017,15:22
Çözüldü 
Sn.yorum70
Virüsten o kadar bahsetmişsiniz ki örneğinizi incelemeye cesaret edemiyorum. Img-grin


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

yorum70


Kullanici Avatari
Altın Üye
A.... Ş....
1.184
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Tamam virüs kısmını çıkaralım.
Img-grin


"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:25
Çözüldü 
"Kaydet" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut39_Click()
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, acSaveRecord, , acMenuVer70
End Sub

kodu ile, "Ekle" butonunun tıklandığında olayına yazılı kodu

Visual Basic Code
Private Sub Komut41_Click()
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
Me.EvrakSayısı = DMax("[EvrakSayısı]", "VERIGIRIS") + 1
End Sub

kodu ile değiştir.


Cevapla

yorum70


Kullanici Avatari
Altın Üye
A.... Ş....
1.184
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sn.Sledgeab, tşk.ederim.Evde ki pc ye kızım şifre koymuş, denemediğim yöntem kalmadı açamadım.O bakımdan dönüş yapamadım-Özür.Şu an kaçak bağlanıyorum.
Şifreye açamadım, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.Saygılarımla.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70


Kullanici Avatari
Altın Üye
A.... Ş....
1.184
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Şifreyi açtım-Bilgisayarı mahvettim-Sledgeab'ın önerilerini uyguladım-sorun çözüldü, tşk.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 322 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Rapor Açılırken Yazıcı Ve Kağıt Boyutu Seçme burhanb 2 131 25/09/2017, 08:18 burhanb
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 245 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Sorguda Detay Ve Sonuçların Rapora Alt Bilgi Olarak Aktarılması Sorunu cemre1970 4 258 09/06/2017, 08:23 cemre1970
Çözüldü Rapor Saat Toplamı KAZIMS 3 278 30/05/2017, 16:16 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.