Rapor Önizleme
Tarih
12/12/2010 13:48
Konu Sahibi
gogoli01
Yorumlar
10
Okunma
1949
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



gogoli01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
166
24/02/2009
35
Bursa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
09/02/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhabalar,
yapmış olduğum programda rapor ön izleme ekranında, rapora sağ tuşla tıkladığımda print özelliklerini belirten menü çıkmıyor.(ek olarak koymuş olduğum ekran görüntüsü çıkmıyor)accessi içinden programı tasarlayıp çalıştırdığımda görünüyor fakat Access başlığını gizleyip çalıştırdığımda görünmüyor. bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.



Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.rar   GOREV.rar (Dosya Boyutu: 27,03 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
22/02/2017,18:10
Çözüldü 
sakıncası yoksa örneği ekleyebilirmisiniz(yada sadece rapor kalsın projede öyle gönderin)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

gogoli01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
166
24/02/2009
35
Bursa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
09/02/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın coskun_cakal,
örneği ekledim. yardımınızı bekliyorum


Ek Dosyalar
.rar   GOREV.rar (Dosya Boyutu: 27,03 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Yazıcıyı kullanmak için Ctrl+p yi kulanabilirsin
Cevapla

gogoli01
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
166
24/02/2009
35
Bursa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
09/02/2017,21:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın akd,
ctrl+p kullanmayı bende biliyorum ama aradığım gerekirse raporu word veya excele gönderebilmeyi seçmek.
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
22/02/2017,18:10
Çözüldü 
(12/12/2010, 18:39)gogoli01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın akd,
ctrl+p kullanmayı bende biliyorum ama aradığım gerekirse raporu word veya excele gönderebilmeyi seçmek.

syn gogoli01;
syn akd size raporda kullanılacak tuş kombinasyonunu söylemiş(ctrl+p)
raporu word veya excele göndermek bana mantıksız geldi. raporun görüntüsünü mü göndereceksiniz word dosyasına.rapordaki verileri göndermek isterseniz, bunu rapor açıldığında yapabiliriz fakat bi tuş kombinasyonuna bağlayıp atamayız en azından ben öyle biliyorum.

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 70 10/02/2017, 11:41 arasson
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 93 08/02/2017, 20:13 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 14 419 30/01/2017, 21:43 accessdelisi
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 120 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 111 02/01/2017, 20:08 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya