Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/12/2010 13:48
Konu Sahibi
gogoli01
Yorumlar
10
Okunma
2533
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

gogoli01

Aktif Üye
 174
 46
 24/02/2009
46
 Bursa
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 27/12/2017,22:20
Çözüldü 
merhabalar,
yapmış olduğum programda rapor ön izleme ekranında, rapora sağ tuşla tıkladığımda print özelliklerini belirten menü çıkmıyor.(ek olarak koymuş olduğum ekran görüntüsü çıkmıyor)accessi içinden programı tasarlayıp çalıştırdığımda görünüyor fakat Access başlığını gizleyip çalıştırdığımda görünmüyor. bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.


Ekran Görüntüleri
   

.rar   GOREV.rar(Dosya Boyutu: 27,03 KB / İndirme Sayısı: 9)

Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
sakıncası yoksa örneği ekleyebilirmisiniz(yada sadece rapor kalsın projede öyle gönderin)


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

gogoli01

Aktif Üye
 174
 46
 24/02/2009
46
 Bursa
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 27/12/2017,22:20
Çözüldü 
sayın coskun_cakal,
örneği ekledim. yardımınızı bekliyorum



.rar   GOREV.rar(Dosya Boyutu: 27,03 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

akd

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 273
 61
 04/11/2008
35
 Gaziantep
 
 Ofis 2003
 07/05/2017,23:02
Çözüldü 
Yazıcıyı kullanmak için Ctrl+p yi kulanabilirsin



Kullanici Avatari

gogoli01

Aktif Üye
 174
 46
 24/02/2009
46
 Bursa
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 27/12/2017,22:20
Çözüldü 
sayın akd,
ctrl+p kullanmayı bende biliyorum ama aradığım gerekirse raporu word veya excele gönderebilmeyi seçmek.



Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 03/12/2018,16:34
Çözüldü 
(12/12/2010 18:39)gogoli01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın akd,
ctrl+p kullanmayı bende biliyorum ama aradığım gerekirse raporu word veya excele gönderebilmeyi seçmek.

syn gogoli01;
syn akd size raporda kullanılacak tuş kombinasyonunu söylemiş(ctrl+p)
raporu word veya excele göndermek bana mantıksız geldi. raporun görüntüsünü mü göndereceksiniz word dosyasına.rapordaki verileri göndermek isterseniz, bunu rapor açıldığında yapabiliriz fakat bi tuş kombinasyonuna bağlayıp atamayız en azından ben öyle biliyorum.


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporu Önizleme İçin Yazılacak Vba Kodu Nedir. Oğuz Türkyılmaz 2 70 15/11/2018, 17:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Escape Tuşu İle Baskı Önizleme Raporu Kapatamıyorum hbal09 5 95 12/11/2018, 17:09
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Formumdaki Arama Sonuçlarının Rapor Olarak Gösterilebilmesi DataBilgi 30 675 02/11/2018, 17:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 268 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 279 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.