Rapor açılırken kodlar ile textbox ın çalışması ?
Tarih
21/11/2010 05:14
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
16
Okunma
3477
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
herkese merhaba, şimdi ben bir rapor hazırladım ve rapora bir textbox koydum.. istediğim şey raporlara puan vermek belli değerlere göre. bunun için kodda yazdım ve tam istediğim gibi bir kod oldu hiç bir sorunu yok fakat yapamadığım şey şu : rapor açıldığında kod direk çalışsın ve rapora koyduğum textbox in içine puanı yazsın. yani textbox yanına bir buton koyup tıklayınca kod çalışıyor ama benim istediğim butona tıklamadan direk form açılınca kodun çalışması ve textboxa puanını yazması ? örnek uygulamayı isterseniz koyarım..çok teşekkürler.. saygılar...

Sn hocalarım istediğim şey , cv_rpr kısmında bir tane textbox koydum zaten.. vb kodlarını da yaptım sornusuz çalışıyor,istediğimse raporu açıldığında textbox puanın yazması , hatta rapordaki verilerin tetxbox içindeki puana göre büyükten küçüğe doğru sılanmasını istiyorum. çok çok teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   cv_programı.rar (Dosya Boyutu: 228,3 KB / İndirme Sayısı: 12)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
16/02/2017,20:41
Çözüldü 
Sn newindmuh
Örneğiniz olsaydı daha iyi olurdu. Rapor mu form mu açılınca çalışcak? Kodu raporun veya formun açıldığında olayına yazmayı denediniz mi?
Saygılar.
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn benremix hocamın da belirttiği üzere örnek eklemeniz en sağlıklısı, ancak siz raporun açıldığında olayının yanısıra (eğer metin kutunuz ayrıntı bölümünde olacak ise)

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)

End Sub

veya

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)

End Sub

şeklinde de deneyebilirsiniz.



Cevapla

newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
eklentiyi koydum , ilginize çok teşekkür ederim...
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

newindmuh
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(21/11/2010, 10:14)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn benremix hocamın da belirttiği üzere örnek eklemeniz en sağlıklısı, ancak siz raporun açıldığında olayının yanısıra (eğer metin kutunuz ayrıntı bölümünde olacak ise)

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)

End Sub

veya

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)

End Sub

şeklinde de deneyebilirsiniz.

Sn BlackEagle iki kodu da zaten ben denemiştim ama olmadı.. örneğe bir bakarsanız sevinirim ?

newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Raporunuzun varsayılan görünüm özelliğini Baskı Önizleme olarak ayarlarsanız sorunsuz olarak çalıştığını göreceksiniz. Zaten pratikte kullanım olarak Rapor Görünümünden ziyade Baskı Önizleme görünümünü tercih etmenizi tavsiye ederim. Sayfa kenarlıklarını ayarlamayı unutmayınız, aksi halde sayfalarda taşmalar yaşanabilir. Kolay gelsin.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 66 10/02/2017, 11:41 arasson
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 89 08/02/2017, 20:13 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 14 415 30/01/2017, 21:43 accessdelisi
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 118 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 108 02/01/2017, 20:08 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya