Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/11/2010 05:14
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
16
Okunma
4216
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
herkese merhaba, şimdi ben bir rapor hazırladım ve rapora bir textbox koydum.. istediğim şey raporlara puan vermek belli değerlere göre. bunun için kodda yazdım ve tam istediğim gibi bir kod oldu hiç bir sorunu yok fakat yapamadığım şey şu : rapor açıldığında kod direk çalışsın ve rapora koyduğum textbox in içine puanı yazsın. yani textbox yanına bir buton koyup tıklayınca kod çalışıyor ama benim istediğim butona tıklamadan direk form açılınca kodun çalışması ve textboxa puanını yazması ? örnek uygulamayı isterseniz koyarım..çok teşekkürler.. saygılar...

Sn hocalarım istediğim şey , cv_rpr kısmında bir tane textbox koydum zaten.. vb kodlarını da yaptım sornusuz çalışıyor,istediğimse raporu açıldığında textbox puanın yazması , hatta rapordaki verilerin tetxbox içindeki puana göre büyükten küçüğe doğru sılanmasını istiyorum. çok çok teşekkürler...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.443
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,23:48
Çözüldü 
Sn newindmuh
Örneğiniz olsaydı daha iyi olurdu. Rapor mu form mu açılınca çalışcak? Kodu raporun veya formun açıldığında olayına yazmayı denediniz mi?
Saygılar.


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn benremix hocamın da belirttiği üzere örnek eklemeniz en sağlıklısı, ancak siz raporun açıldığında olayının yanısıra (eğer metin kutunuz ayrıntı bölümünde olacak ise)

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)

End Sub

veya

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)

End Sub

şeklinde de deneyebilirsiniz.




Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
eklentiyi koydum , ilginize çok teşekkür ederim...


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

newindmuh

Aktif Üye
 33
 85
 18
 18/03/2010
12
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 25/10/2013,14:19
Çözüldü 
(21/11/2010 10:14)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn benremix hocamın da belirttiği üzere örnek eklemeniz en sağlıklısı, ancak siz raporun açıldığında olayının yanısıra (eğer metin kutunuz ayrıntı bölümünde olacak ise)

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)

End Sub

veya

Visual Basic Code
Private Sub Ayrıntı_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer)

End Sub

şeklinde de deneyebilirsiniz.

Sn BlackEagle iki kodu da zaten ben denemiştim ama olmadı.. örneğe bir bakarsanız sevinirim ?


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Raporunuzun varsayılan görünüm özelliğini Baskı Önizleme olarak ayarlarsanız sorunsuz olarak çalıştığını göreceksiniz. Zaten pratikte kullanım olarak Rapor Görünümünden ziyade Baskı Önizleme görünümünü tercih etmenizi tavsiye ederim. Sayfa kenarlıklarını ayarlamayı unutmayınız, aksi halde sayfalarda taşmalar yaşanabilir. Kolay gelsin.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access'te Kullanılan Tüm Kodlar notrino 1 94 22/11/2018, 18:50
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formumdaki Arama Sonuçlarının Rapor Olarak Gösterilebilmesi DataBilgi 30 681 02/11/2018, 17:30
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Süzme/ Filtreleme Ve Rapor Açmak İstiyorum alimadam 6 270 19/10/2018, 03:03
Son Yorum: alimadam
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 280 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback
Çözüldü Form Açılırken Nesneye Değer Atayamazsınız Hatası Oğuz Türkyılmaz 14 481 13/10/2018, 18:24
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.