random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım.
Tarih
13/03/2014 13:30
Konu Sahibi
gulsahozay
Yorumlar
12
Okunma
4323
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Çözüldü 
kullanıcıdan bır sayı gırmesını ıstıyoruz ve gırdıgı sayı kadar rastgele sayı uretıyoruz eger kullanıcının gırdıgı sayı uretılen sayılar arasında varsa kutucugun rengını acık yesıl yapıyoruz bana yardımcı olabılır mısınız nasıl yapabılırım bu resımdekı ılk ıkı soruyu yaptım dıger ıkı soru hakkında yardımcı olurmusunuz tesekkurler
resim


Ek Dosyalar
.rar   gulsahozay.rar (Dosya Boyutu: 47,35 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Çözüldü 
acılmıyor yolladıklarınız
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben birşey yollamadım. Açtığınız konuya örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Çözüldü 
ekledım
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İncelermisiniz...

4 sayı için bir çalışma yaptım devamını siz getirirsiniz...

c# bilgim hiç yok, üstteki yazım kodlarına bakarak mantık yürüttüm.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.zip   gulsahozay.zip (Dosya Boyutu: 57,53 KB / İndirme Sayısı: 12)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 6.316 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü Datagridin her satırına otomatik sayı ekleme sngl07 2 1.719 29/04/2013, 02:25 drummers
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.406 06/03/2012, 23:04 alpeki99
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 5.635 27/02/2012, 21:29 benremix
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.921 10/10/2011, 20:55 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status