Çekiliş ile 2 Adet Microsoft Excel Kitabı Hediye Edilecektir. Ayrıntılı Bilgi İçin [Tıklayınız]

ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2008 00:13
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
1
Okunma
1639
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
02/11/2017,22:45
Formumuza sadece 1 tane timer ekliyoruz ve kodları yapıştırıyoruz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Private Type MEMORYSTATUS
dwLength As Long
dwMemoryLoad As Long
dwTotalPhys As Long
dwAvailPhys As Long
dwTotalPageFile As Long
dwAvailPageFile As Long
dwTotalVirtual As Long
dwAvailVirtual As Long
End Type
Private Declare Sub GlobalMemoryStatus Lib "kernel32" (lpBuffer As MEMORYSTATUS)
Private Sub Form_load()
Timer1.Interval = 1000
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Cls
Dim m As MEMORYSTATUS
GlobalMemoryStatus m
Print "Bellek Kullanımı %:", m.dwMemoryLoad
Print "Toplam RAM:", , m.dwTotalPhys / 1024 / 1024 & " MB"
Print "Boş RAM:", , m.dwAvailPhys / 1024 / 1024 & "MB"
Print "ACCESSTR.net - ERKAN"
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.974
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:24
Kod için teşekkürler


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.