Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2008 00:13
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
1
Okunma
1713
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
Formumuza sadece 1 tane timer ekliyoruz ve kodları yapıştırıyoruz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Private Type MEMORYSTATUS
dwLength As Long
dwMemoryLoad As Long
dwTotalPhys As Long
dwAvailPhys As Long
dwTotalPageFile As Long
dwAvailPageFile As Long
dwTotalVirtual As Long
dwAvailVirtual As Long
End Type
Private Declare Sub GlobalMemoryStatus Lib "kernel32" (lpBuffer As MEMORYSTATUS)
Private Sub Form_load()
Timer1.Interval = 1000
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Cls
Dim m As MEMORYSTATUS
GlobalMemoryStatus m
Print "Bellek Kullanımı %:", m.dwMemoryLoad
Print "Toplam RAM:", , m.dwTotalPhys / 1024 / 1024 & " MB"
Print "Boş RAM:", , m.dwAvailPhys / 1024 / 1024 & "MB"
Print "ACCESSTR.net - ERKAN"
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:22
Kod için teşekkürler


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.