Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/04/2011 08:00
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
11
Okunma
2236
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
arkadaşlar aşağıdaki rakamlarda farklı yazımlar var mesela
8A
9 1
87-3
6/B
4
gibi. ben bunları
8
9
87
6
4
olarak düzeltmek istiyorum. yani hücredeki / veya - veya boşluktan önceki kısımlar önemli. tabi başında boşluk olan değerlerdede başındaki boşluk ile ondan sonra gelebilecek / - gibi karakterler arası.
örnek ektedir. şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   kayıt.rar (Dosya Boyutu: 1,02 MB / İndirme Sayısı: 12)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,14:35
Çözüldü 
İşinize yarıyormu bakarmısınız...


Ek Dosyalar
.rar   kayıt.rar (Dosya Boyutu: 1,03 MB / İndirme Sayısı: 3)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
6-4 sonuç -6
1-5 sonuç -1
normalde 6 ve 1 olmalı.
birde /6 şeklindeki kapı numaralarındada hata verdi


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,14:35
Çözüldü 
Modülde bulunan

YN = Left(ES, I) satırını
YN = Left(ES, I - 1) olarak değiştiriniz....


Please return your positive or negative ...
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,14:35
Çözüldü 
-11 gibi başlayan kayıtlar olduğu için modülü aşağıdaki gibi yaparsanız sorun kalmayacaktır.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Function YN(ES As String) As Double
For I = 1 To 30
If Mid(ES, I, 1) < "0" Then GoTo 100
If Mid(ES, I, 1) > "9" Then GoTo 100
Next I
100
If I < 2 Then YN = 0: GoTo 200
YN = Left(ES, I - 1)
200
End Function


Please return your positive or negative ...
Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
modüle ekleyemiyorum Img-grin


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Bir Raporda Count İşleminin Yapılması adaletinsesi 9 590 28/04/2017, 20:07 atoz112
Çözüldü İd İle Açılan Formda Veri Düzenleme. Tale Talibov 5 390 29/03/2017, 11:35 Tale Talibov
Çözüldü Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 908 26/12/2016, 11:38 raburabu
Çözüldü Bağlı tablolardaki kayıtları tek formda çağırma ve düzenleme mehmetb84 6 910 19/07/2016, 15:46 mehmetb84
Çözüldü Düzenleme Kilidini Çözme notrino 2 409 04/05/2016, 15:29 notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.