Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/05/2010 11:55
Konu Sahibi
emolokka
Yorumlar
10
Okunma
3422
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

emolokka

Üye
 26
 4
 21
 30/04/2010
0
 Bitlis
 
 Ofis 2003
 02/05/2010,23:43
Çözüldü 
Arkadaşlar Bana Yardımcı Olur musunuz Acaba Ben Bir Otopark Programı Yapmaktayım Fiyatlar Listesine Tıkladığımızda Fiyatlar Listesindeki Radio Butonundaki Bir Tane Fiyat Seçip Ondan Sonra Butona Bastığımızda Ekrana 2tl Yi Seçtiysek Ekrana Ücret 2 Tl Yazdırma Bunu Nasıl Yapabiliriz Acaba Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Sağolun.


emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Çözüldü 
sn emolokka, mesajını ve konu başlığını düzeltip sorun ile ilgili küçük bir örnek eklersen yardımcı olabiliriz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

emolokka

Üye
 26
 4
 21
 30/04/2010
0
 Bitlis
 
 Ofis 2003
 02/05/2010,23:43
Çözüldü 
Fiyatlar Formundaki Radio Butonlarla seçtiğimiz Fiyatı Butona Bastığımız Zaman Ekran Da 3 Tl Yazsın Çıktı Al Dediğimiz Zaman Haniamacı Çıktı Al Dediğimiz Zaman Çıktıyı 3 Tl Olarak Alması


emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.197
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 21/03/2019,00:06
Çözüldü 
sayın emolokka ,önce kurallara uyun sonra yardım alın,özür bile dilemeden bakın halen büyük yazı ile devam ediyorsunuz..,



Kullanici Avatari

simendifer

Onursal Üye
Ek.... ÇE....
 61
 92
 949
 30/10/2008
339
 Çankırı
 emekli
 Ofis 2007
 Dün,17:33
Çözüldü 
sayın emolokka ,önce kurallara uyun. sizi uyardı hocamız sizin yeni üye oluşunuza veriyorum lütfen aynı hatayı tekrar etmeyiniz
Örneginizi isteginize göre düzenledim
sizin yapmanız gerekenler ana menünün taplosuna üreti ile ilgili bir alan yapmalıydınız
2 ücretle ilgili yeni bir tablo yapmalıydınız bu taplodan bir form çünki ücretleri hem degiştirmek hemde yeni güncellemek için
3 anamenüdeki ücret metin kutusunu acılır kutu yapıp degerini ücret taplosundan almalıydınız örnegi inceleyiniz



Kullanici Avatari

emolokka

Üye
 26
 4
 21
 30/04/2010
0
 Bitlis
 
 Ofis 2003
 02/05/2010,23:43
Çözüldü 
Ozur arkadaşlar çok özür dilerim


emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İnternet Adresinden Stok Ve Fiyat Kontrolü Yapma kokotuna 2 160 11/02/2019, 20:00
Son Yorum: kokotuna
Çözüldü Barkod Okutunca Fiyat Gösteren Bir Program Erdem Yazıcıoğlu 1 96 28/01/2019, 14:19
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Butona Tıklandığında, Butona Atanan Değerlerin Sürekli Form'da Kayda Alınması. Oğuz Türkyılmaz 8 327 06/01/2019, 01:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorguda Zaman Ölçütü Olarak Ne Kullanmalıyım Oğuz Türkyılmaz 23 480 26/11/2018, 22:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Butona Kısayol Tuşu Yerine F5,f6,f10 Gibi F Tuşları Atanabilirm Mi. Oğuz Türkyılmaz 9 319 25/10/2018, 14:53
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.