Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/09/2018 15:32
Konu Sahibi
ates2014
Yorumlar
6
Okunma
292
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ates2014

Aktif Üye
 45
 246
 31/10/2014
0
 Adana
 
 Ofis 2010 32 Bit
 18/03/2019,23:46
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,
KareKodlu barkod oluşturmak istedim,
raporda bir türlü yapamadım,
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım...



Kullanici Avatari

ates2014

Aktif Üye
 45
 246
 31/10/2014
0
 Adana
 
 Ofis 2010 32 Bit
 18/03/2019,23:46
Pardon arkadaşlar, birde karebarkod'u okutunca nasıl veri çekeceğim hakkında fikri olan var mı acaba?



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.969
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:36
Merhaba, 
Qr Code Raporda Gösterme Problemi bağlantısındaki konunun 4. mesajdaki örnek uygulamayı inceleyiniz. Raporda webbrowser kullanamazsınız. Resim oluşturup resmi raporda kullanmanız gerekli.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

accessdelisi

Gümüş Üye
Ah.... Fu.... Ce....
 41
 82
 392
 30/10/2008
17
 -
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 13/01/2019,02:34
(27/09/2018 19:46)ates2014 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pardon arkadaşlar, birde karebarkod'u okutunca nasıl veri çekeceğim hakkında fikri olan var mı acaba?

veri cekme derken ne demek istediginizi anlamadim ama ben https://www.accesstr.net/konu-market-programi.html linkindeki ornegi kullaniyorum.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...

Kullanici Avatari

ates2014

Aktif Üye
 45
 246
 31/10/2014
0
 Adana
 
 Ofis 2010 32 Bit
 18/03/2019,23:46
İlginiz için çok tşk. ederim arkadaşlar,
kare barkod okutarak veri çağırma olayını sormuştum,
Ozan hocam, yönlendirdiğiniz örnekteki, qr_tanim alanını, qrkod ile arayacağım değilmi,
çünkü qrkodda ki bilgiler qr_tanim ile aynı dır , prg onu arayıp bulması gerekir bence.
Bunu neden soruyorum, henüz qrbarkod okuyucum yok deneyemiyorum, ondan soruyorum.
Çok tşk ederim...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.969
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:36
(28/09/2018 10:41)ates2014 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ozan hocam, yönlendirdiğiniz örnekteki, qr_tanim alanını, qrkod ile arayacağım değilmi,
çünkü qrkodda ki bilgiler qr_tanim ile aynı dır , prg onu arayıp bulması gerekir bence.
Bunu neden soruyorum, henüz qrbarkod okuyucum yok deneyemiyorum, ondan soruyorum.

qr_tanim alanına yazılan veri qr code'a çevrilip resim olarak uygulama ile aynı dizine kaydedilir. Program arayıp neyi bulacak anlamadım. Cep telefonunuza yükleyeğiniz qr code aplikasyonu ile kodu test edebilirsiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Pdf Adını Veriye Göre Oluşturmak zetyu 9 321 03/03/2019, 23:01
Son Yorum: zetyu
Çözüldü Database Oluşturmak Ve Veri Çekmek Ayberk Tümbek 2 340 24/01/2018, 16:35
Son Yorum: xNexus
Çözüldü Birden Fazla Tablodan Sorgu Oluşturmak m_demir 2 430 18/01/2018, 10:32
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Progress Bar ile yükleniyor ifadesi oluşturmak oosmaner 4 747 19/12/2016, 19:54
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Giriş şifresi Oluşturmak kenan827 11 1.689 29/02/2016, 01:23
Son Yorum: ozguryasin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.