Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 12:23
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
1074
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
mesela
kod yazarken
----1.kod-----
dim a as integer
vsbl a
-----
ile

-----2.kod--------
sub vsbl (t as integer)
msgbox t
end sub
-----------

şeklinde precedur kullanırsak işlemin asıl 1.koddaki kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmamız lazım
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Siz programda VBCL isimli fonksiyon ya da prosedüre çağrıda bulununca oraya gider oradaki işlemleri bitirir ve tekrar ilk çağırdığınız yerden devam eder.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 307 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü 4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 1.266 22/04/2017, 19:51 atoz112
Çözüldü tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 565 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
Çözüldü Msgbox Kullanımı hknct 2 220 13/03/2017, 21:56 hknct
Çözüldü Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 334 06/01/2017, 22:41 nightashes

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.