Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 12:23
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
1090
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
mesela
kod yazarken
----1.kod-----
dim a as integer
vsbl a
-----
ile

-----2.kod--------
sub vsbl (t as integer)
msgbox t
end sub
-----------

şeklinde precedur kullanırsak işlemin asıl 1.koddaki kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmamız lazım
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Siz programda VBCL isimli fonksiyon ya da prosedüre çağrıda bulununca oraya gider oradaki işlemleri bitirir ve tekrar ilk çağırdığınız yerden devam eder.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sorguda Case Kullanımı Ertugrul1992 4 74 03/04/2018, 11:20 Ertugrul1992
  iif ve Like Birlikte Kullanımı serbay33 4 141 02/01/2018, 23:37 serbay33
Çözüldü Sql Cast İfadesinin Access Sorguda Kullanımı metbal 4 197 02/12/2017, 23:07 metbal
Çözüldü Webbrowser Da İf Kullanımı stringeer 2 170 20/11/2017, 08:10 stringeer
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 441 05/10/2017, 14:38 anno

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.