procedur kullanımı
Tarih
22/12/2009 12:23
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
952
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler arkadaşlar
mesela
kod yazarken
----1.kod-----
dim a as integer
vsbl a
-----
ile

-----2.kod--------
sub vsbl (t as integer)
msgbox t
end sub
-----------

şeklinde precedur kullanırsak işlemin asıl 1.koddaki kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmamız lazım
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Siz programda VBCL isimli fonksiyon ya da prosedüre çağrıda bulununca oraya gider oradaki işlemleri bitirir ve tekrar ilk çağırdığınız yerden devam eder.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 118 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 580 02/12/2016, 17:11 siyahca
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 507 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 496 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 387 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya