Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 12:23
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
2
Okunma
1168
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar
mesela
kod yazarken
----1.kod-----
dim a as integer
vsbl a
-----
ile

-----2.kod--------
sub vsbl (t as integer)
msgbox t
end sub
-----------

şeklinde precedur kullanırsak işlemin asıl 1.koddaki kaldığı yerden devam etmesi için ne yapmamız lazım
teşekkürler


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
Siz programda VBCL isimli fonksiyon ya da prosedüre çağrıda bulununca oraya gider oradaki işlemleri bitirir ve tekrar ilk çağırdığınız yerden devam eder.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ortak Alan Access Kullanımı Hk. untouchable 2 112 21/11/2018, 11:09
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Barkod Okuyucu El Terminali Kullanımı Hakkında Yardım? pelitt 4 231 08/11/2018, 11:29
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Mysql Bağlantısı Ve Kullanımı alperalper 2 481 04/11/2018, 23:33
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 436 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Veri Tabanı Ortak Kullanımı Hakkında notrino 17 417 12/10/2018, 09:40
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.