Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2008 00:20
Konu Sahibi
accessdelisi
Yorumlar
4
Okunma
10047
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Aktif Üye
AH.... FU.... CE....
 40
 367
 76
 30/10/2008
27
 -
 
 -
 22/06/2018,10:56
herkese merhabalar,

oluşturduğum php sayfasındaki metin kısmında preg_replace ile linkleri silmem gerekiyor.

Denemediğim kod kalmadı,

mesaj içerisindeki linkleri nasıl silebilirim, link silinecek ama sadece link yolu görünecek, link tıklanamayacak.

Teşekkürler.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.128
 465
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,18:51
Merhaba,
aşağıdaki kodu kullanarak mesaj kısmındaki bağlantıyı kaldırabilirsiniz.


PHP Kod:
$sonuc = preg_replace('/<a(.*?)href=\"(.*?)\"(.*?)>(.*?)<\/a>/', "\\4", $sonuc); 


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Aktif Üye
AH.... FU.... CE....
 40
 367
 76
 30/10/2008
27
 -
 
 -
 22/06/2018,10:56
sayın admin, verdiğiniz kod çalıştı. Çözüm için aramadığım yer kalmamıştı. Derin bilginiz için teşekkürler.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.128
 465
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,18:51
Web sitemiz ile ilgili sayfada oluşan probleme çözüm arayışında iken google aramasında bu konuya rastladım.

Yaklaşık 8 yıl önce yazdığım cevap kendime çözüm oldu.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Aktif Üye
AH.... FU.... CE....
 40
 367
 76
 30/10/2008
27
 -
 
 -
 22/06/2018,10:56
Siteye herhangi bir konuda katkım olduysa ne mutlu.


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Video Veritabanından Kayıt Silme Video kral4 0 211 21/05/2017, 00:08
Son Yorum: kral4
  Php, Veritabanı Baglantısı Ekleme ,silme,güncelme ,listeleme kral4 0 277 23/03/2017, 17:22
Son Yorum: kral4
  Php İle Çoklu Veri Silme Script kral4 1 271 23/03/2017, 12:01
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.