Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/12/2018 13:14
Konu Sahibi
C*e*l*o*y*c*e
Yorumlar
1
Okunma
698
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,08:02
Herkese Merhaba
Bu örnek E.G.M (Emniyet Genel Müdürlüğü) sitesinden sorgulama yapmaktadır.
Araçların otoparkta olup olmadığını ve Aracın trafik cezası olup olmadığını sorgulamaktadır.bilgilerin doğru girilerek sorulama yapılması önemlidir.

Programın düzgün çalışabilmesi için "EGM_sorgulama.exe" dosyası ile "GlassButtonVB.dll" isimli dosyaların aynı yerde olması gerekmektedir,ayrıca Bilgisayarınızda en az  NET Framework 2   olması gerekmektedir.
Yapım aşamasında bana yardımda bulunan ufuk abiye de teşekkür ederim.

Uyarı: Bu program örnek amaçlı yapılmıştır...Art niyetli kullanan kişilerin sorumluluğu kendisine aittir.


Varsa hata ve yorumlarınızı bekliyorum,güle güle kullanın


[Resim: do.php?imgf=154374546909031.jpg]



drummers

Destek
6533
Om.... Ca....
 120
 414
 11/05/2009
125
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/05/2019,12:47
Doğum yılı combobox ın içini boşatmamışsın sanırım 3 tane tarih geliyor.


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.