Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/08/2009 11:05
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
4
Okunma
2975
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Merhabalar;

Üerinde çalıştığım bir formda ürün resimlerini pictureboxa ekliyorum ve resim yolunu Access databaseye kaydediyorum. daha sonra ürün adından arama yaptığımda o ürüne ait resminde pictureboxta görünmesini istiyorum ama olmuyor. yardımınızı istiyorum.
visual basic 2008 de çalışıyorum.
urunresimpicture.Image = Image.FromFile("Resim_Yolu") -- dedim olmadı hata verdi
hatada Resim_yolu'nu gösteriyor.

***** konuyu yanlış yere açmışım özür diliyorum...



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Şunu dene. Normal bir image'e resimi properties'den eklerken hangi özeliğine tıklıyorsun. Ve resmi verdikten sonra o özellik hangi değeri alıyor.

Bunu yakalayınca koddan direkt olarak o özelliğine değer vermeye çalış.

Koddan anladığım kadarıyla urunresimpictrure.fromfile ya da loadfromfile daha mantıklı
Yada image.path gibi bişi olması lazımdı.
visua studio burada yanımda yok. Akşam bakıp yazayım.. ben bakana kadar da yukarıdakileri kontrol edebilir misin?


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
denedim olmadı. properties özelliklerine baktım birşey anlamadım codla ilgili birşey yazmıyor. Araştırıyorum bende. Bulunca cevabı yazarım.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
orada kodla ilgili bir şey yazmaz. Siz elinizle bir tane resim eklemek istediğinizde hangi özelliğine yazıyor diye srmuştum ama neyse akşam bakar cevabını yazarım. Ezbere bilemiyorum şu anda


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ancyra

Aktivasyon Bekleyen
 37
 60
 27
 01/07/2009
 Kayseri
 
 Ofis 2003
 16/06/2010,10:59
Çözüldü 
arkadaşlar buldum, çok basitmiş yaw
urunresimpicture.Image = Image.FromFile(tbxresimyolu.Text, True)

yaptım oldu.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Vb6'da Veritabanına Tarayıcıdan(döküman) Resim Kaydetmek Uğur ŞİRİN 2 473 01/10/2017, 15:56
Son Yorum: Uğur ŞİRİN
Çözüldü Siteden Resim Çekmek. kral55011 3 2.022 19/03/2014, 00:49
Son Yorum: drummers
Çözüldü Vb 6 Veri Tabanına Commandiyalog İle Resim Ekleme Ve Göstermek |By|KiDnArUt| 4 3.718 20/05/2011, 19:27
Son Yorum: |By|KiDnArUt|
Çözüldü Dosya resim ise pictureBox'ta göstersin ancyra 2 2.743 17/08/2009, 09:55
Son Yorum: ancyra

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444