park nosuna gore toplama hakkında
Tarih
10/11/2011 14:46
Konu Sahibi
disa2006
Yorumlar
3
Okunma
952
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ektekı park numaralarına gore toplama ve raporlama yapmak ısıtıyorum ayrıca urtetım durusu olusmustur kutucugu ısaretlı ıse rapor uretım duruslarına kayıt edılecek ısaretsız ıse makına durusu olarak kayıt edecegım sekılde bır uygulama yapmak ıstıyorum konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum 1 aylık 1 haftalık 1 gunluk seklınde degısık sekıllerde raporlamalar yapmak ıstıyorum bır ornek buldum fakat 2007 formatında oldugundan faydalanamadım ornekrten
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Park no ya göre neyi toplamak istiyorsunuz anlaşılmıyor.

Eğer durus alanını toplamak istiyorsanız

Bir Sorgu oluşturunuz ve Sql görünümünde iken aşağıdaki kodu yapıştırınız.

SQL Code
SELECT [vardiya defteri].[park no], Sum([vardiya defteri].durus) AS Topladurus
FROM [vardiya defteri]
GROUP BY [vardiya defteri].[park no];


Cevap bu değilse, sorununuzu daha anlaşılır bir şekilde yazarsanız daha çok kişi yardımcı olmaya çalışacaktır. Kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorudan anladığım kadarıyla örnek rapor hazırladım.

resim

Bu şekilde rapor almak istiyorsanız tarih, haftalık, günlük olayı kolay.





Ek Dosyalar
.rar   vt1_sled.rar (Dosya Boyutu: 73,38 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
yardımlarınız ıcın tesekkurler

sanırım ornegınız yeterlı olacak

emegınıze saglık
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 40 17/02/2017, 21:01 atoz112
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 44 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  prosedurler hakkında hknct 5 137 15/02/2017, 08:46 hknct
  Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 211 13/02/2017, 20:38 maboc
  Veri çekerken kritere göre listeleme hk. okumas 2 55 07/02/2017, 14:01 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya