Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/02/2010 12:20
Konu Sahibi
alperadn01
Yorumlar
4
Okunma
1465
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

alperadn01

Aktif Üye
Aktif Üye
 40
 189
 47
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 25/07/2018,08:42
Çözüldü 
iyi günler arkadaşlar.yapmış olduğum bir formda rapor aldırırken paraf için yer yaptım, tarih kısmında sadece otomatik olarak ..../ay/yıl formatında yapmasını istiyorum,yani üst yazı için rapor aldırırken bulunduğumuz ay ve yıl olmasını ve gün yeri ise sadece .... şeklinde olmasını istiyorum.yardım ederseniz sevinirm.şimdiden teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın alperadn01;
Tarih kısmının denetim kaynağına

Kod:
=("../") & (Format(Now();"mm/yyyy"))

yaz.
Sanırım sorunun çözülür.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alperadn01

Aktif Üye
Aktif Üye
 40
 189
 47
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 25/07/2018,08:42
Çözüldü 
yardımınız için teşekkür ederim



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 09/09/2018,11:08
Çözüldü 
Rapor'a bir metin kutusu ekleyin ve metin kutusunun kayıt kaynağına şunu yazın:

Kod:
="../" & Month(Date()) & "/" & Year(Date())


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 Dün,16:01
Çözüldü 
Me.Metin36 = Format(Day(Now), "00") & "/" & Format(Month(Now), "00") & "/" & Year(Now) & " " & Dlookup ("[memurünvanı]", "imzalar") & ": " & Left(AdBul(DLookup("[memur]", "imzalar")), 1) & "." & SoyadBul(DLookup("[memur]", "imzalar")) _
& vbCrLf & ".../" & Format(Month(Now), "00") & "/" & Year(Now) & " " & "Şef : " & Left(AdBul(DLookup("[sef]", "imzalar")), 1) & "." & SoyadBul(DLookup("[sef]", "imzalar"))


bu benim kullandığım paraf kodu


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda İmza-Rütbe-Paraf Sorunu yorum70 3 1.809 21/03/2013, 23:19
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü formda ilk paraf son paraf nasıl ekleyebilirim? farukpoyraz 25 5.193 10/02/2010, 14:20
Son Yorum: farukpoyraz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.