Para birimi ile çıkarma işlemi
Tarih
28/08/2016 13:12
Konu Sahibi
xxihsidxx
Yorumlar
2
Okunma
476
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
xxihsidxx
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
3
20/04/2010
0
Sakarya
Ofis 2003
24/09/2016,10:55
İyi çalışmalar,
veri tabanında (mdb) para birimi türünde bulunan veriyi label' a çekiyorum. 5-10-20 gibi tam sayılardan, label'a çekilen para birimini çıkarmak istiyorum. Bir türlü convert işlemini yapamadım. vb ile kodları nasıl olur?
xxihsidxx, 20-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.385
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Sponsor Reklam
Sayın  xxihsidxx,

Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,
Lütfen,içeriğinde farazi gerçek dışı uydurma ve sonuçları görebilmek adına da birkaç veri barındıracak haldeki örnek uygulamanızı konunuza dahil ediniz.teşekkürler.

Bilginize…iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.385
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
sayın xxihsidxx,

konu takibiniz açısından,hatırlatma anlamında;
konunuz ile ilgili son gelişme ne durumdadır.

şüphesiz,işlemleriniz tamamlanmış ve sorununuzu çözmüş de olabilirsiniz.site içi aramalarınız neticesinde sitede yer alan konuları ve örnekleri incelemelerinizin sonucu ile bazı gelişimler elde etmiş de olabilirsiniz...bilgilendirmek ister misiniz lütfen.teşekkürler.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 6.146 22/10/2014, 20:53 neronxp
Çözüldü datagrd toplama işlemi sehmusa 11 3.223 16/12/2011, 10:09 sehmusa
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.862 10/10/2011, 20:55 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status