otomotik dört basamaklı sayı
Tarih
21/12/2010 12:32
Konu Sahibi
palmet
Yorumlar
2
Okunma
1190
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
palmet
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
ekteki formda otomotik sayı veriyor yıllara göre çok güzel ancak 2010.1, 2010.2 şeklimde otomatik sayı atıyor sorum şu bu otomotik sayıyı 2010.0001 , 2010.0002 şeklinde yapabilirmiyiz teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   otomotikno.rar (Dosya Boyutu: 19,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,01:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn palmet,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...



Ek Dosyalar
.rar   otomotikno.rar (Dosya Boyutu: 20,93 KB / İndirme Sayısı: 21)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

palmet
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
teşekkürler sağolun
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Otomatik Sayı Hatası kadirba72 3 146 23/02/2017, 21:19 kadirba72
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 417 22/01/2017, 13:46 murat dikme
  Birleştirme sorgusunda sayı formatı hatası Mecnun24 8 402 15/12/2016, 16:39 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 360 11/09/2016, 10:19 atoz112
  Formda arama sayı ve metin değerine göre arama yapmak Kardeşpayı 3 393 19/06/2016, 12:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status