Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/08/2012 17:39
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
4
Okunma
1404
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
kadir geceniz mubarek olsun
hwnd özelliklerini kullanarak Access ile otomatik tıklama programı yaptım
ilgilenen varsa ekleyebilirim


@benbendedeilem
Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.800
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
22/09/2017,12:50
otomatik tıklama derken? linke mi tıklıyor, tam olarak özelliği nedir?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
ekranın istediğiniz herhangi bir yerine veya yerlerine
istediğiniz zaman aralıklarıyla
istediğiniz kadar tıklama yaptırıyorsunuz
yani kaç yere
hangi sırayla
kaç milisaniye aralıkla
kaç kez tıklanacaksa ayarlayıp
başlatıyorsunuz
program bir iki saat sonra onbinlerce tıklamayı siz yokken tamamlamış oluyor
ne işe yaraycağı hayal gücünüze kalmış


@benbendedeilem
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:45
ben şahsen bakmak isterim hocam,ekleyin veya bir şekilde gönderin


Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Biraz elini yüzünü düzeltip ekleyeyim
biraz vakit alabilir


@benbendedeilem
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.