OTEL PROGRAMI SORUNU
Tarih
14/01/2011 21:11
Konu Sahibi
feardream78
Yorumlar
9
Okunma
2972
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



feardream78
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
5
13/01/2011
0
Karabük
Ofis 2003
10/03/2011,19:03
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Otel programımda dolu oda ve boş odaları göstermek istiyorum nasıl yapabilirim?

Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Sayın feardream78 gün içerisinde uyarılmış olmanıza rağmen halen Site Kuralları na uymadığınızı görüyorum. Lütfen konu başlığınızı büyük harle yazmayın, ayrıca konu açmadan önce forumda arama yapmanız gerektiği hususunda da uyarılmıştınız.

sorunuzla ilgili olarak sitemizde yer alan benzer bir konu aşağıda belirtilmiştir.https://www.accesstr.net/otel-programi-t-1462.html

Lütfen kurallara daha duyarlı olalım.

Saygılarımla
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Odalar tablosu ve rezervasyonlar tablosu olacak. Bir rezervasyon işlemi sonucunda rezervasyonlar tablosuna o odanın ID numarasını yazarsınız. Dolumu boşmu kontrol etmek için DCount komutu ile kontrol edersiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    varmi = DCount("oda_no","tbl_rezervasyonlar","oda_no=123")

    If varmi >= 1 Then
        MsgBox "Oda dolu"
    Else
        Msgbox "Oda boş"
    End If


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

feardream78
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
5
13/01/2011
0
Karabük
Ofis 2003
10/03/2011,19:03
Çözüldü 
Arkadaşlar Beniim Access formumda dolu odalar var ama ben boş olan odalarıda koymak istiyorum ama nasıl yapabilirim. Öncekileri inceledim öncekiler bu kadar ayrıntılı yapmamışlar bana bir örnek lazım .Teşekkürler.
Cevapla

kadirdursun

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
K.... D....
1.272
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
10/02/2017,19:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
neden bahsediyorsunuz anlamadım?
örnek ekleyebilir misiniz?
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

feardream78
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
5
13/01/2011
0
Karabük
Ofis 2003
10/03/2011,19:03
Çözüldü 
Örneğim yok şu anda yanımda ama anlayıtım ben bi liste kutusu koydum ve bunun içine değerlerimi girdim şu alanda depola diyerek.ODA1 ODA2 Diye gidiyor.Ben bir tane daha liste kutusu ekledim buda ordaki değer dair bir kayıt bul işini yapıyor ADI SOYADI ve ODANO diye. Ben birde bunun yanına boş odaları eklemek istiyorum.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 345 13/02/2017, 20:11 atoz112
  Güvenlik seviyesi sorunu ertans 5 169 03/02/2017, 14:51 atoz112
  Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 211 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral
  Resim_Ekle_ JPG ve JPEG sorunu hgsoftware 11 727 25/01/2017, 12:32 hgsoftware
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 276 11/01/2017, 08:54 uiakouwr


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya