Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 11:56
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
11
Okunma
14175
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
arkadaşlar tablo yapma sorgusu oluşturuyorum ama

ölçüt ifadesinde veri türü uyuşmazlığı.

uyarısını veriyor. hatam nerede?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.564
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 14/12/2018,19:58
Çözüldü 
Lütfen Access 2002-2003 formatında ekleyin.

Büyük ihtimalle, Sayı tipinde bir alana metin atamaya çalışıyorsunuzdur.
Yani verinin tipiyle, atamaya çalıştığınız değerin tipi farklıdır.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

arzuu

Aktivasyon Bekleyen
 29
 341
 38
 17/02/2009
 -
 
 Ofis XP
 24/04/2010,10:04
Çözüldü 
giren kullanici ,düzeltme tipi,islem aciklama arada boşluk olmaması lazım.alan adları değiştirmeniz gerekiyo.

https://www.accesstr.net/konu-yapilmamas...talar.html



Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
1. mesajda 2003 formatına çevrilmiş halini ekledim. hep unutuyorum çevirmeyiImg-grin
sayın arzuu hanım;
hatayı toplam satırını açınca yapıyor. toplamı açmayınca sorun yok.


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.136
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 15/12/2018,11:41
Çözüldü 
IIF kullanımında bir yanlışlık var sanki IIF(ŞART, Doğru ise, Yanlış ise) olması gerekmiyor mu? Sizde sanki bir tane fazladan eklenilmiş.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

kadirdursun

Aktif Üye*
KA.... DU....
 38
 1.291
 104
 12/01/2009
86
 İstanbul
 İnşaat Mühendisi
 Ofis 2010 32 Bit
 19/01/2018,15:01
Çözüldü 
sanırım sorunu tespit ettim. sorun "Degis Kullanici" alanından kaynaklanıyor. onu kaldırınca problem ortadan kalktı. fakat benim o alanada ihtiyacım var.
"Degis Kullanici" alanında boş veriler var. problem bundan çıkıyor sanırım. bunu nasıl aşarım?
---------------

sayın alpeki99;
şart kısmı Left([Giren Kullanici];1)='U';
doğru ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-3);
yanlış ise Right([Giren Kullanici];Len([Giren Kullanici])-2)
burada yanlışlık varmı ki?


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Compile error in hidden module hatası çözümü nedir? mehami 5 3.036 13/12/2018, 10:20
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formu Bulmama Hatası notrino 1 59 12/12/2018, 13:57
Son Yorum: notrino
Çözüldü MSXML2.DOMDocument kodunda User-defined type not defined hatası access acemisi 2 72 05/12/2018, 13:54
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Formda Kayıt Yapıldığında Yinelenen Değerler Hatası Alıyorum Oğuz Türkyılmaz 2 64 05/12/2018, 00:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü "Method 'FileDialog' of object '_Application' failed" hatası access acemisi 5 117 27/11/2018, 14:53
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.