OFD'tan seçilen resimi kopyalama veri tabanınada yolunu ekleme[Yardım]
Tarih
22/05/2011 11:05
Konu Sahibi
mertkaymak
Yorumlar
6
Okunma
2205
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
mertkaymak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
ben pictureboxa tıklanınca openfiledialog açılsın ve ordan seçilen resmi alıp projenin exesinin oldugu yer var oraya resim diye klasör olusturdum oraya kopyalasın ve bu kopyaladıgı dosyanın yolunu veri tabanında yola kaydetsin form açıldıgında direk çeksin istiyorm herşey tamam yaptım ama ofd.tan resim seçip tamama basınca
Could not find a part of the path '.\Resim\xx.jpg'.
hatası veriyo nasıl çözebilirim ve ben oledbcon. connecting stringine ./personel.accdb yaptım yani projenin orasını temsil ediyomuş ordaki nokta burası tamam ofd.tan resimi seçtikten sonra veritabanını ofd.tan seçtiğim yerde arıyor bu seferde orda program patlıyor bi yardım edebilirmisin..?
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek eklemeden çözüm üretmemiz biraz zor...
Cevapla

mertkaymak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
İşte bu hatayı veriyor yaptıgım çalışmada Eklentilerde
resim



Ek Dosyalar
.rar   Personal Takip.rar (Dosya Boyutu: 1,63 MB / İndirme Sayısı: 38)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bende problem olmadan güncelleme yapıyor. Programlama tekniği açısından yanlışlar var ancak resim ile ilgili bir sıkıntı yok.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mertkaymak
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
OKuldaki PC'dede oluyodu acaba benim makinadamı bişey var anlamadım formatta attım deniyorm olmuyor
Cevapla

|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Vb 6 Da Aynı Sorunu ßende Yaşıyordum İsterseniz Ordaki Örnegi İnceleye Bilirsiniz ßen Sorunu mdb İle Aynı Klasorde Resimleri Bulundurarak Çözdum. Dediginiz Gibi Oldb Baglantı Noktası Resimleri Seçtiginiz Yer Olarak Değişiyor Veri Tabanını Görmuyor Ayrı ayrı Baglantı Kurmayaı Yada Resimleri mdb nın yanına yada mdb yı Resimlerin orda tutarak deneye bilirirsiniz 2008 Kurulu olmadıgı İçin Bakamıyorum

Vb 6 Varsa Örnegi İnceleye Bilirsiniz Umarım Yararlı Olur
Örnek Ektedir


Ek Dosyalar
.rar   Commandiolag Veri Tabanı Resim Ekleme.rar (Dosya Boyutu: 74,41 KB / İndirme Sayısı: 16)
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Program Ayaları Kayıt Etme + Güncelleme Acil Yardım Mettleshade 5 303 02/10/2016, 23:44 alpeki99
  Mouse'nin tıkladığı yerin dosya yolunu bulmak [vb.net] Tbx 11 1.315 24/05/2016, 18:59 atoz112
Çözüldü TextBoxa Girilen Tarihe Göre Veritabanından Kayıt Güncelleme Acil Yardım Metlesshade 8 1.111 24/01/2016, 11:33 alican60
Çözüldü VB.NET Projemi başka bilgisayarda çalıştıramadım. Yardım. umutakkaya 8 2.192 08/07/2014, 16:00 umutakkaya
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 2.872 18/06/2014, 11:45 umutakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status