Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/05/2011 11:05
Konu Sahibi
mertkaymak
Yorumlar
6
Okunma
2409
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

mertkaymak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
ben pictureboxa tıklanınca openfiledialog açılsın ve ordan seçilen resmi alıp projenin exesinin oldugu yer var oraya resim diye klasör olusturdum oraya kopyalasın ve bu kopyaladıgı dosyanın yolunu veri tabanında yola kaydetsin form açıldıgında direk çeksin istiyorm herşey tamam yaptım ama ofd.tan resim seçip tamama basınca
Could not find a part of the path '.\Resim\xx.jpg'.
hatası veriyo nasıl çözebilirim ve ben oledbcon. connecting stringine ./personel.accdb yaptım yani projenin orasını temsil ediyomuş ordaki nokta burası tamam ofd.tan resimi seçtikten sonra veritabanını ofd.tan seçtiğim yerde arıyor bu seferde orda program patlıyor bi yardım edebilirmisin..?


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Örnek eklemeden çözüm üretmemiz biraz zor...


Cevapla

mertkaymak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
İşte bu hatayı veriyor yaptıgım çalışmada Eklentilerde
resim


Ek Dosyalar
.rar   Personal Takip.rar (Dosya Boyutu: 1,63 MB / İndirme Sayısı: 38)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Bende problem olmadan güncelleme yapıyor. Programlama tekniği açısından yanlışlar var ancak resim ile ilgili bir sıkıntı yok.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mertkaymak

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
24/04/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
25/05/2011,20:56
Çözüldü 
OKuldaki PC'dede oluyodu acaba benim makinadamı bişey var anlamadım formatta attım deniyorm olmuyor


Cevapla

|By|KiDnArUt|

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
Vb 6 Da Aynı Sorunu ßende Yaşıyordum İsterseniz Ordaki Örnegi İnceleye Bilirsiniz ßen Sorunu mdb İle Aynı Klasorde Resimleri Bulundurarak Çözdum. Dediginiz Gibi Oldb Baglantı Noktası Resimleri Seçtiginiz Yer Olarak Değişiyor Veri Tabanını Görmuyor Ayrı ayrı Baglantı Kurmayaı Yada Resimleri mdb nın yanına yada mdb yı Resimlerin orda tutarak deneye bilirirsiniz 2008 Kurulu olmadıgı İçin Bakamıyorum

Vb 6 Varsa Örnegi İnceleye Bilirsiniz Umarım Yararlı Olur
Örnek Ektedir


Ek Dosyalar
.rar   Commandiolag Veri Tabanı Resim Ekleme.rar (Dosya Boyutu: 74,41 KB / İndirme Sayısı: 16)
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Picturebox A Yazı Ekleme Ve Kaydetme drummers 5 353 04/07/2017, 17:44 drummers
Çözüldü Program Ayaları Kayıt Etme + Güncelleme Acil Yardım Mettleshade 5 636 02/10/2016, 23:44 alpeki99
Çözüldü Mouse'nin tıkladığı yerin dosya yolunu bulmak [vb.net] Tbx 11 1.862 24/05/2016, 18:59 atoz112
Çözüldü TextBoxa Girilen Tarihe Göre Veritabanından Kayıt Güncelleme Acil Yardım Metlesshade 8 1.638 24/01/2016, 11:33 alican60
Çözüldü VB.NET Projemi başka bilgisayarda çalıştıramadım. Yardım. umutakkaya 8 2.496 08/07/2014, 16:00 umutakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.