Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/04/2010 03:26
Konu Sahibi
zgrkaralar
Yorumlar
10
Okunma
2740
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

zgrkaralar


 27
 10
 2
 24/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 27/12/2013,15:07
Çözüldü 
Merhabalar;

Ufak capta bir program yapıyorumda bunun için ödeme sayfası yapmaya calışıyorum ancak sorun yaşıyorum yanı bir öğrenciyi seçtiğimde belirtiğim yerler o tablodan gelip deyit etmek istiyorum. Ve onu yeni tablodada kaydetmek.

Örnek dosyayı 2002-2003 formatında yüklüyorum. Office2007 kullanıyorum ama yardim etmek isteyen herkes baksın diye 2003 formatinda yayınlıyorum.

Şimdiden Teşekkürler Accesstr.net ailesi


Ek Dosyalar
.rar   yardım.rar(Dosya Boyutu: 14,78 KB / İndirme Sayısı: 16)
zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin


ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.


Ek Dosyalar
.rar   yardım_2010-04-25.rar(Dosya Boyutu: 17,38 KB / İndirme Sayısı: 24)

Kullanici Avatari

zgrkaralar


 27
 10
 2
 24/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 27/12/2013,15:07
Çözüldü 
(25/04/2010 10:19)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle sanki daha kullanışlı olur gibi..Bir inceleyin isterseniz.

Teşekkürler ercan bey güzel düşünülmüş ancak bir sorum olacak o alt taraf için ödeme ödeme tarihi diyor ya orayı takvimle seçtirmek için ne yapabilirim ? Ne kullanabilirim bir tavsiyeniz varmı.?

Mod arkadaş kusura bakmasın ziplemediğimiz için o ayrıntıyı atlamışım bir an gecenın o saatı.


zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin


ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.



Kullanici Avatari

zgrkaralar


 27
 10
 2
 24/04/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 27/12/2013,15:07
Çözüldü 
(25/04/2010 12:45)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alt Formu sürekli form haline getirip istediğiniz takvim olayını gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olacağı ile ilgili ise "Takvim" yazarak sitemizde araştırın, birçok örnek bulacaksınız. Kolay gelsin.

Daha farklı birşey geliştirdim Ercan hocam oraya. o alt forumda ödeme sayfasına ödeme miktarını toplatıp yukarda belirtebilirmiyim işte bu zamana kadar olan ödemelerınız diye.

Denetim kaynağına: "=[odeme]+[odeme1]" diye yapıp kutular arasında cektirebiliyorumda tablodaki o sütündaki toplam satıları nasıl toplatabilirim. Bu konuda araştırma yaptım ancak ele gelir birşey bulamadım bana bir yol gösterebilirmisiniz?.

Ne kullanabilirim ne yapabilirim=)


zgrkaralar, 24-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin


ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Buyrun,inceleyin lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   yardım_2010-04-25(1).rar(Dosya Boyutu: 17,59 KB / İndirme Sayısı: 18)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Nesne-Form "özellik Sayfası" Problemi notrino 5 135 16/08/2018, 12:46
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kod İle İnternet Sayfası Açtırma te-kin 2 112 28/07/2018, 12:40
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Access de form içerisinde Word sayfası gibi ekran açma bibib 1 260 01/04/2018, 11:21
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 922 12/01/2017, 23:27
Son Yorum: metınaycıcek
Çözüldü Kayıt tarihi ,aidat tarihi ve ödeme tarihine göre sorgu oluşturma uguruygar 5 1.111 25/04/2016, 00:48
Son Yorum: uguruygar

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444