Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/05/2011 16:30
Konu Sahibi
asiliselim
Yorumlar
13
Okunma
2815
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

asiliselim

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
13/05/2011
0
Ankara
Ofis 2003
31/05/2011,11:34
Çözüldü 
Sizden ricam eklediğim word belgesinde ki sorular bölümünde ki "6. 7. ve 8." soruları cevaplamanız!


Ek Dosyalar
.doc   access.doc (Dosya Boyutu: 188 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:01
Çözüldü 
6 .soruna ipucunu ben vereyim kutunun Value değeri = -1 ise Dlookup ile bilgileri alabilirsin.

Visual Basic Code
adresi = Dlookup("alanın adı","tablonun adı","kriter")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Bu kadar açıklama hazırlayıncaya kadar örneği ekleseydiniz çoktan istediklerinize yanıt alırdınız.


Cevapla

asiliselim

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
13/05/2011
0
Ankara
Ofis 2003
31/05/2011,11:34
Çözüldü 
Ben yaptım. Sadece 6. 7. ve 8. sorularında hata var. Ben size accessi yollasam, siz sadece orayı yapsanız. Lütfen çok rica ediyorum. Ben bu siteden yararlanarak veritabanım 4 geldi. Eğer bu projeyi yapabilirsem 5 gelecek ve sınıfı geçebilceğim. Çünkü; kredisi çok yüksek bi ders. İlk ve son bi iyilik istiyorum. Lütfen Img-cray


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
(20/05/2011, 16:47)asiliselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben size accessi yollasam, siz sadece orayı yapsanız. Lütfen çok rica ediyorum.

Bende ekleyin diyorum örneği işte...


Cevapla

asiliselim

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
4
13/05/2011
0
Ankara
Ofis 2003
31/05/2011,11:34
Çözüldü 
Eklemeye çalıştım fakat dosya tipi kabul edilmedi.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü formdaki bilgileri rapora aktarma murat dikme 4 282 10/02/2017, 20:54 murat dikme
Çözüldü Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 702 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Çözüldü Kod ile excel dosyalarındaki bilgileri accese tablosuna ekleme. direnist 5 635 01/08/2016, 00:51 ozanakkaya
Çözüldü Mevcut kayıt bilgileri ile başka formda Yeni Kayıt olarak açıp eklemek mesutkaytan.mk 3 675 03/06/2016, 17:24 mesutkaytan.mk
Çözüldü Access farklı tablodaki bilgileri sorguda birleştirmek volcy123 4 467 08/05/2016, 11:20 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.