Mysql İle Versiyon Kontrolü
Tarih
10/01/2011 16:26
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
26
Okunma
5333
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
Sn.Alpeki Hocam Sizin Yaptığınız Versiyon Kontrolü Çalışmanızı Kendi Çalışmamda Kullanmak İstiyorum Ancak Bir Sorum Olacaktı.Sizin Çalışmanızda Versiyon Kontrolü tbl_program_ayarlari Tablosuyla Web Tarafındaki Versiyon Numarası İle Eşleşip Sürümün Güncel Olup Olmadığına Karar Veriliyor.Benim Yapmak İstediğim İse Mysql Üzerinde Oluşturacağımız Tablo İle Eşleşmesi.Yani Versiyonu web'den Değilde Sql Üzerinden Sorgulaması.Böyle Birşey Yapılabilir mi Acaba?
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tablo adı tbl_ayarlar olsun versiyon bilgisini tuttuğumuz alan ise versiyon olsun:

Visual Basic Code
   versiyon_no = DLookup("versiyon","tbl_ayarlar")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Söylediklerinizi Uyguladım Ancak Versiyon Kontrolü Yaptıramadım.Büyük İhtimal Söylediklerinizi Yanlış Uyguluyorum.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Dosyanın son halini ekle onda düzenleyelim. Buraya yazdığımız kabası incesini uygulamada yapmak gerekiyor.

Versiyon bilgisini elde edince ne için kullanmak istiyorsun?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Çalışmanın Son Halini Ekliyorum.İleride Versiyon Güncelleme Yaptığım Zaman Kullanıcıları Uyarmak İçin.Sizin Yaptığınız Çalışmanın Aynısını Yani.
Hocam Birde Kargo Durum Bilgisinde Sorgulama Yapamıyorum.Tüm Ayarları ve Kodları İnceledim Ama Bi Terslik Göremedim Onuda Bi Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Kullanıcı girişinde kontrol yapıldı. Sonraki kodlar versiyon kontrolündeki ile aynı.


Ek Dosyalar
.rar   kargolacal_accesstr.rar (Dosya Boyutu: 181,71 KB / İndirme Sayısı: 17)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Versiyon Hatası mustafakucuknazli 3 148 13/05/2017, 12:21 atoz112
  Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 112 19/04/2017, 09:30 turalsitkituralvolkan
  Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 105 12/04/2017, 09:36 burhanb
  Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 111 08/04/2017, 11:57 atoz112
  Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 482 05/02/2017, 13:25 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status