Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2011 16:26
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
26
Okunma
6204
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
Sn.Alpeki Hocam Sizin Yaptığınız Versiyon Kontrolü Çalışmanızı Kendi Çalışmamda Kullanmak İstiyorum Ancak Bir Sorum Olacaktı.Sizin Çalışmanızda Versiyon Kontrolü tbl_program_ayarlari Tablosuyla Web Tarafındaki Versiyon Numarası İle Eşleşip Sürümün Güncel Olup Olmadığına Karar Veriliyor.Benim Yapmak İstediğim İse Mysql Üzerinde Oluşturacağımız Tablo İle Eşleşmesi.Yani Versiyonu web'den Değilde Sql Üzerinden Sorgulaması.Böyle Birşey Yapılabilir mi Acaba?



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Tablo adı tbl_ayarlar olsun versiyon bilgisini tuttuğumuz alan ise versiyon olsun:

Visual Basic Code
   versiyon_no = DLookup("versiyon","tbl_ayarlar")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Söylediklerinizi Uyguladım Ancak Versiyon Kontrolü Yaptıramadım.Büyük İhtimal Söylediklerinizi Yanlış Uyguluyorum.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Dosyanın son halini ekle onda düzenleyelim. Buraya yazdığımız kabası incesini uygulamada yapmak gerekiyor.

Versiyon bilgisini elde edince ne için kullanmak istiyorsun?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Çalışmanın Son Halini Ekliyorum.İleride Versiyon Güncelleme Yaptığım Zaman Kullanıcıları Uyarmak İçin.Sizin Yaptığınız Çalışmanın Aynısını Yani.
Hocam Birde Kargo Durum Bilgisinde Sorgulama Yapamıyorum.Tüm Ayarları ve Kodları İnceledim Ama Bi Terslik Göremedim Onuda Bi Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Kullanıcı girişinde kontrol yapıldı. Sonraki kodlar versiyon kontrolündeki ile aynı.


Ek Dosyalar
.rar   kargolacal_accesstr.rar(Dosya Boyutu: 181,71 KB / İndirme Sayısı: 17)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Versiyon Hatası mustafakucuknazli 3 369 13/05/2017, 12:21 atoz112
Çözüldü Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 363 19/04/2017, 09:30 turalsitkituralvolkan
Çözüldü Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 477 12/04/2017, 09:36 burhanb
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 426 08/04/2017, 11:57 atoz112
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 801 05/02/2017, 13:25 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.