Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2011 16:26
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
26
Okunma
6419
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
Sn.Alpeki Hocam Sizin Yaptığınız Versiyon Kontrolü Çalışmanızı Kendi Çalışmamda Kullanmak İstiyorum Ancak Bir Sorum Olacaktı.Sizin Çalışmanızda Versiyon Kontrolü tbl_program_ayarlari Tablosuyla Web Tarafındaki Versiyon Numarası İle Eşleşip Sürümün Güncel Olup Olmadığına Karar Veriliyor.Benim Yapmak İstediğim İse Mysql Üzerinde Oluşturacağımız Tablo İle Eşleşmesi.Yani Versiyonu web'den Değilde Sql Üzerinden Sorgulaması.Böyle Birşey Yapılabilir mi Acaba?



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Tablo adı tbl_ayarlar olsun versiyon bilgisini tuttuğumuz alan ise versiyon olsun:

Visual Basic Code
   versiyon_no = DLookup("versiyon","tbl_ayarlar")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Söylediklerinizi Uyguladım Ancak Versiyon Kontrolü Yaptıramadım.Büyük İhtimal Söylediklerinizi Yanlış Uyguluyorum.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Dosyanın son halini ekle onda düzenleyelim. Buraya yazdığımız kabası incesini uygulamada yapmak gerekiyor.

Versiyon bilgisini elde edince ne için kullanmak istiyorsun?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam Çalışmanın Son Halini Ekliyorum.İleride Versiyon Güncelleme Yaptığım Zaman Kullanıcıları Uyarmak İçin.Sizin Yaptığınız Çalışmanın Aynısını Yani.
Hocam Birde Kargo Durum Bilgisinde Sorgulama Yapamıyorum.Tüm Ayarları ve Kodları İnceledim Ama Bi Terslik Göremedim Onuda Bi Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Kullanıcı girişinde kontrol yapıldı. Sonraki kodlar versiyon kontrolündeki ile aynı.


Ek Dosyalar
.rar   kargolacal_accesstr.rar(Dosya Boyutu: 181,71 KB / İndirme Sayısı: 17)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Mysql Bağlantısı Ve Kullanımı alperalper 2 480 04/11/2018, 23:33
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Versiyon Güncelleme oosmaner 4 159 27/10/2018, 11:14
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Versiyon Hatası mustafakucuknazli 3 469 13/05/2017, 12:21
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Dosya Kontrolü turalsitkituralvolkan 2 469 19/04/2017, 09:30
Son Yorum: turalsitkituralvolkan
Çözüldü Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 627 12/04/2017, 09:36
Son Yorum: burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444