Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/05/2013 16:04
Konu Sahibi
C*e*l*o*y*c*e
Yorumlar
8
Okunma
3259
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:24
Çözüldü 
Herkese Merhaba
Arkadaşlar kısaca sorunum şu;
1-Kişiler formunda KararNo alanı boş iken Kaydete basıldıgında en büyüksayı (kararno) ya +1 yapmalı,(acceste olan Me.KARARNO = Nz(DMax("[KARARNO]", "TBL_KISILER"), 0) + 1 gibi ) değilse normal kaydetmeli ve Mükerrer sayı girldiğinde girmeyi engellemek istiyorum,yani aynıKararNo tekrar girilmemeli
2-Sorun bu defa Karar formunda ,Kişiler formundan KararNo formuna girilerek,kayıt yapacağım,yani Kişilerdeki Kararno'ya bağlı olarak bir Karar kaydetmeliyim,sadece bir kayıt yapacağım burda da Kayded ,sil,Düzenlemede hata veriyor..

bu iki konuda yardımlarınızı rica ediyorum,İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Tük-Tak-Celosoft - SORUN.rar (Dosya Boyutu: 466,25 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:36
Çözüldü 
1.numaralı sorun için uygunmudur, incelermisiniz...


Ek Dosyalar
.rar   Tük-Tak-Celosoft - SORUN.rar (Dosya Boyutu: 537,82 KB / İndirme Sayısı: 32)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:24
Çözüldü 
Power hocam öncelikle ilgin için çok teşekkürler.
hocam acaba yanlış dosyamı eklediniz ? .. bir fark göremedim ve yine KararNo 123 'ü ekleyebiliyorum (yani mükerrer)..


Pardon Hocam...hata bende
Evet sonuç olmuş görünüyor çok teşekkürler


Cevapla

seda inciklioğlu

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
14/05/2013
0
14/05/2013,11:39
(13/05/2013, 16:04)C*e*l*o*y*c*e Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba
Arkadaşlar kısaca sorunum şu;
1-Kişiler formunda KararNo alanı boş iken Kaydete basıldıgında en büyüksayı (kararno) ya +1 yapmalı,(acceste olan Me.KARARNO = Nz(DMax("[KARARNO]", "TBL_KISILER"), 0) + 1 gibi ) değilse normal kaydetmeli ve Mükerrer sayı girldiğinde girmeyi engellemek istiyorum,yani aynıKararNo tekrar girilmemeli
2-Sorun bu defa Karar formunda ,Kişiler formundan KararNo formuna girilerek,kayıt yapacağım,yani Kişilerdeki Kararno'ya bağlı olarak bir Karar kaydetmeliyim,sadece bir kayıt yapacağım burda da Kayded ,sil,Düzenlemede hata veriyor..

bu iki konuda yardımlarınızı rica ediyorum,İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:36
Arkadaşlar bu konuyu kim kapattı bilmiyorum ama konu 2 aşamalı,

Ben 1.aşaması için cevap yazmıştım. 2.aşama hala dururyor.

Konu tekrar GÜNCEL olması lazım.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:24
Evet hocam 2.Sorunum halen güncel...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Vb.net Veritabanı İstatistik sorunu white shade 3 357 21/05/2017, 16:01 alpeki99
  Stok Çalıştırma Sorunu tugbacan 0 187 14/04/2017, 00:24 tugbacan
  VB 2010 Kayıt Hatası cix06 1 1.523 23/11/2015, 15:51 drummers
  C# ile mükerrer kayıt engelleme alican60 1 3.938 25/09/2015, 15:51 alican60
Video VB 2010 Dinamik Menü Oluşturma Sorunu sokrates11 3 1.369 17/02/2015, 09:30 sokrates11

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.