Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
22/12/2009 15:04
Konu Sahibi
emsalsiz670
Yorumlar
2
Okunma
2031
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

emsalsiz670

Üye
 34
 4
 3
 07/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/02/2010,16:22
Çözüldü 
arkadaslar ekte küçük bı ornek var örnekte 1 Access mdb ,1 msflexgrid,2 command buton,1 data1,1 text1 koydum msflexgrid'e data üzerinden bilgi alabılıyorum text1 bılgı gırıp command'a tıkladıgımda msflex üzerinde secılmıs hucreyı degıstırıyo fakat bu accses uzerınde degısıklık yapmıyor bunu nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım
not msflex acses baglantısını data1 aracılıgı ıle yapıyorum database ve recorsource ayarladıktan sonra msflexden data uzantısından tanımlıyorum


emsalsiz670, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:emsalsiz670
Sizin hazırlamış olduğunuz mdb dosyanızdaki tablo yapınız hatalı ve text nesnesini data ile bağlantı yapmamışsınız.



Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Konu açan arkadaşımızın son oturumu 13-02-2010, 16:22 tarih ve saat konuya açıklık getirmediği için konu cevaplanmışlara taşınmıştır.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Tabloları arasında Bilgi Alışverişi (Dlook UP Fonksiyonu Visual Basicte Kullanılmıyormu ?) umutakkaya 14 5.578 03/05/2014, 13:37
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Webden Bilgi Çekme ve Analiz Oluşturma dostaydin 4 2.875 19/09/2010, 17:07
Son Yorum: ogulcan92
Çözüldü Msflexgrid + Listbox sorunu ozzgo 9 3.670 10/09/2010, 20:07
Son Yorum: ozzgo
Çözüldü Visual Basicte Bilgi Girişinden Sonra Form Getirme kortoz 3 2.028 25/06/2010, 11:08
Son Yorum: ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.