Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/01/2010 11:24
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
7
Okunma
2507
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
eklediğim örnekte form ayrıntı MouseDown olayında
Me.txtSüre1 = Me.txtSüre
ile atama yapılıyor
MouseUp olayı ile
Me.txtSüre2 = Me.txtSüre
ataması yapılıyor
mouse basılı tututlduğunda aslında Me.txtSüre ilerlemiş olduğu halde sanki durmuş gibi gözüküyor mouseup olunca gercek Me.txtSüre değerini alıyor yani mouse basılı tutmak sürenin ilerlemesini durdurmuyor
problem şu
ben mouse nekadar basılı tutsamda Me.txtSüre1 ile Me.txtSüre2 aynı değeri alıyor
aslında mouseup olayı nezaman gerçekleşirse Me.txtSüre2 ozamanki değeri alması gerekmez mi
umarım anlatabilmişimdir
yardımlarınız için teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   süre.rar(Dosya Boyutu: 9,79 KB / İndirme Sayısı: 14)
@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Ben anlayamadım.
Ne yapılmaya çalışılıyor? Amacın ne olduğunu anlayabilirsem daha iyi yardımcı olabilirim sanırım.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
amacım aslında mousedown olayı ile mouseup olayı arasındaki süreyi hesaplamak
sebebide mouse sol tık basılı vaziyette ayrıntı üzerinde hareket ederkenki hızını hesaplamak
yani ayrıntı üzerinde mouse basıp hareket ettirip bıraktığımda ilk konumuyla son konumu arasındaki mesafeyi nekadar zamanda oldığını hesaplamak
uçuk bir şey belki ama bana lazım
ne yapalım merak işte


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
mesafeyi düzgün hesapladığınız sürece sorun yok. Aynı noktaya gidip gel yapıp bırakırsam sonuç 0 çıkar.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
muhtemelen yanlış anlaşıldım
problem mouse yeri değil
amacım mouse basılı tuttuğum süreyi hesaplamak
mouse basılı olalarak tutulduğu süre hesaplanabiliyormu


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
en azından teknik olarak bu yapılabilecek bir şeymidir ona göre uğraşsam
teşekkürler


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ana Formdayken Bir Alt Formdan Diğer Alt Formun Düğmesine Tıklama Olayı sertac76 4 352 20/09/2017, 10:36
Son Yorum: sertac76
Çözüldü After Update Olayı 6246386 2 415 03/04/2017, 11:34
Son Yorum: 6246386
Çözüldü Listede yoksa Olayı Hakkında Mecnun24 3 1.008 25/02/2016, 23:33
Son Yorum: kenan827
Çözüldü SetFocus olayı fascioğlu 7 1.553 30/12/2015, 17:24
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Animasyon Clik Olayı ekselanss 11 2.905 08/12/2015, 13:48
Son Yorum: alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.