metin kutusundaki veriye göre arama
Tarih
30/04/2012 23:32
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
5
Okunma
1411
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
merhabalar..
resimde görüldüğü gibi textboxa girilen veriyi başka tablodan çekmeliyim.açılan kutuyla deniyorum olmuyor en alttaki seçenek gelmiyor..metin kutusuyla yapmak için biraz kod gerekli galiba

resim



Ek Dosyalar
PROJEÖDEVİ.rar

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Me.Metin71 = DLookup("[Adı]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Me.Resim1.Picture = DLookup("[müsteriresim]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin73 = DLookup("[soyadi]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin75 = DLookup("[evtel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin74= DLookup("[ceptel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin76= DLookup("[adres]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")


Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
çok teşekkür ederim.peki girdiği T.C. kimlik no yoksa ozaman ne yapmalıyım?
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 
(01/05/2012, 18:49)sametx20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
2. mesajdaki kodun en üstüne
on error resume next
kodu ekle.
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. ozanakkaya sayenizde projemim %80 nini tamamladım sağolun
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Onay Kutusu Değerlerini Metin Olarak Kaydetme murat dikme 2 43 Dün, 09:35 murat dikme
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 58 26/02/2017, 11:08 estapan
  Metin Denetimindeki ifadeye göre değer getirme Tolga Dursun 11 199 25/02/2017, 14:29 ozanakkaya
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 89 20/02/2017, 18:27 metbal
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 47 20/02/2017, 12:35 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya