metin kutusundaki veriye göre arama
Tarih
30/04/2012 23:32
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
5
Okunma
1451
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
merhabalar..
resimde görüldüğü gibi textboxa girilen veriyi başka tablodan çekmeliyim.açılan kutuyla deniyorum olmuyor en alttaki seçenek gelmiyor..metin kutusuyla yapmak için biraz kod gerekli galiba

resim



Ek Dosyalar
PROJEÖDEVİ.rar

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.582
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Me.Metin71 = DLookup("[Adı]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Me.Resim1.Picture = DLookup("[müsteriresim]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin73 = DLookup("[soyadi]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin75 = DLookup("[evtel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin74= DLookup("[ceptel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin76= DLookup("[adres]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")


Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
çok teşekkür ederim.peki girdiği T.C. kimlik no yoksa ozaman ne yapmalıyım?
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.582
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:39
Çözüldü 
(01/05/2012, 18:49)sametx20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??

2. mesajdaki kodun en üstüne
on error resume next
kodu ekle.
Cevapla

sametx20
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. ozanakkaya sayenizde projemim %80 nini tamamladım sağolun
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 339 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 125 11/05/2017, 17:06 atoz112
Exclamation İl İlçe kriter seçimine göre sorgulama Ferhat Çetin 6 163 10/05/2017, 03:51 ozanakkaya
Photo Arama Kutusu Hakkında Yardım AloneX 6 135 05/05/2017, 13:52 AloneX
  Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 147 28/04/2017, 11:28 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status