Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/04/2012 23:32
Konu Sahibi
sametx20
Yorumlar
5
Okunma
1667
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sametx20

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
merhabalar..
resimde görüldüğü gibi textboxa girilen veriyi başka tablodan çekmeliyim.açılan kutuyla deniyorum olmuyor en alttaki seçenek gelmiyor..metin kutusuyla yapmak için biraz kod gerekli galiba

resim



Ek Dosyalar
PROJEÖDEVİ.rar


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:33
Çözüldü 
Metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Me.Metin71 = DLookup("[Adı]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Me.Resim1.Picture = DLookup("[müsteriresim]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin73 = DLookup("[soyadi]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin75 = DLookup("[evtel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin74= DLookup("[ceptel]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")
Metin76= DLookup("[adres]", "müsteri", "[TC kimlikno]=" & "'" & [Metin67] & "'")


Cevapla

sametx20

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
çok teşekkür ederim.peki girdiği T.C. kimlik no yoksa ozaman ne yapmalıyım?


Cevapla

sametx20

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:33
Çözüldü 
(01/05/2012, 18:49)sametx20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: girdiğimiz T.C Kimlik no yoksa resim çağırtma satırında hata veriyor ona if li bir kod mu yazmak gerek acaba??

2. mesajdaki kodun en üstüne
on error resume next
kodu ekle.


Cevapla

sametx20

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
17/04/2012
0
Denizli
Ofis 2007
10/05/2012,18:26
Çözüldü 
Sn. ozanakkaya sayenizde projemim %80 nini tamamladım sağolun


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 128 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 204 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 509 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Formda İki Kritere Göre Filtre Uygulamak ertans 2 245 18/07/2017, 11:43 ertans
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 953 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.