Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/09/2011 13:53
Konu Sahibi
EEERRRCCCAAANN
Yorumlar
3
Okunma
1352
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

EEERRRCCCAAANN

Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
yapmış olduğum Access programımda papel_en*papel_boy*papel_kalınlık*papel_adet işlemi olup çıkan sonuc m³ olarak form görünümünde gözükürmü


Ek Dosyalar
.rar   fiyat analiz formu.rar (Dosya Boyutu: 84,67 KB / İndirme Sayısı: 11)
EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Formunuz üzerinde bulunan papel_fire_oranı isimli metin kutusunun Denetim Kaynağı Özelliğine şunu yazın:

Visual Basic Code
=[papel_en]*[papel_boy]*[papel_kalınlık]


NOT : Bir de lütfen Site Kuralları nı okuyun. Bu şekilde konu başlığını kendiniz arasanız bile bulamazsınız. Konu başlıkları sorununuzu anlatacak bir cümle olmalıdır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

EEERRRCCCAAANN

Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
tşk ederim cvbınız için . m³küp yazısını yanına cıkartabilmem için ne yapmam gerekir. çıkan papel_maaliyetinin %desini almam lazım yaptığım formül
=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor


EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.805
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:38
Çözüldü 
metin kutusunda sayının yanında yazdırmak için metin kutusu özelliklerinden biçim alanına aşağıdaki kodu yaz.

Kod:
#" m³"


Alıntı:=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor


bu neyin hesaplaması göremedim ama
=([papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı])/100 şeklinde dene..


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Hesaplama Hk. serkan1985 5 139 22/09/2017, 21:58 biberli33
Çözüldü Sorguda Veri Sayma İşlemi ertans 10 317 25/08/2017, 16:34 ertans
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 512 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 563 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Access Sorguda Toplama İşlemi onrask 6 385 16/06/2017, 18:13 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.