Metin kutusu ve Açılan Kutu'daki değerlerin toplamlarını alma
Tarih
11/06/2011 15:47
Konu Sahibi
raham
Yorumlar
12
Okunma
3290
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
İyi günler,

Değerli hocalarım, sizin anlattıklarınız ve örneklerinizden faydalanarak kendimce bir "Sipariş Fişi" oluşturdum. Yapamadığım kısım;

Ürünlerin yazıldığı satırlarda farklı döviz türleri olabiliyor. En altta hiç bir yere bağlı olmayan 4 tane metin kutusu yerleştirdim. Bunlara satır toplamlarını yazdıra bilirmiyiz acaba. Yapabilirsek rapor alanıma onları da ekleyeceğim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Sip_Form.rar (Dosya Boyutu: 77,38 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
TL ve Dolar için hazırladım diğer ikisini siz pratik edin.


Ek Dosyalar
.rar   Sip_Form_alpeki99.rar (Dosya Boyutu: 36,61 KB / İndirme Sayısı: 40)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sayın öğretenlerim iyi akşamlar..

Dosyayı indirdim ve diğer döviz cinsleri için toplamları yazdım.. Ancak liste kutusundan firma değiştirince Ana Form'daki alt toplamlar değişmiyor.

Kodda ne gibi değişiklik yapmak gerekiyor?

Teşekkürler..
Cevapla

raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın alpeki99 ilginiz için teşekkür ederim.

Elinize sağlık, bir tek eksiğim yenileme yapmadan değerler gözükmüyor. Değişiklerin oluşması için ya ileri-geri yapacağım yada formu kapat-aç. Mesela sipariş formunda aradan kayıt sildiğim zamanda yinelenmediği için ileri geri işlemi tıkanıyor kapat-aç yapınca düzeliyor.
Liste kutum için "Me.Tumliste.Requery" komutunu kullanıyorum ama ana formda ne yapsam olmadı.

Yardımlarınız için teşekkürler.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Ben de aynı sorunu yaşıyorum... Ustalarımız ilk fırsatta yanıt verirler..
Cevapla

raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,
Ana formu yineleme koduyla ilgili bir fikri olan yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Açılan Websayfasının Sesini Kapatmak ALTANs 7 138 Bugün, 00:49 ozanakkaya
  Excelden Veri Alma estapan 2 97 Dün, 15:40 estapan
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 350 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 100 07/05/2017, 20:45 temre
Photo Arama Kutusu Hakkında Yardım AloneX 6 148 05/05/2017, 13:52 AloneX


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status