Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
11/06/2011 15:47
Konu Sahibi
raham
Yorumlar
12
Okunma
3768
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
İyi günler,

Değerli hocalarım, sizin anlattıklarınız ve örneklerinizden faydalanarak kendimce bir "Sipariş Fişi" oluşturdum. Yapamadığım kısım;

Ürünlerin yazıldığı satırlarda farklı döviz türleri olabiliyor. En altta hiç bir yere bağlı olmayan 4 tane metin kutusu yerleştirdim. Bunlara satır toplamlarını yazdıra bilirmiyiz acaba. Yapabilirsek rapor alanıma onları da ekleyeceğim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Sip_Form.rar (Dosya Boyutu: 77,38 KB / İndirme Sayısı: 20)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
TL ve Dolar için hazırladım diğer ikisini siz pratik edin.


Ek Dosyalar
.rar   Sip_Form_alpeki99.rar (Dosya Boyutu: 36,61 KB / İndirme Sayısı: 40)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Sayın öğretenlerim iyi akşamlar..

Dosyayı indirdim ve diğer döviz cinsleri için toplamları yazdım.. Ancak liste kutusundan firma değiştirince Ana Form'daki alt toplamlar değişmiyor.

Kodda ne gibi değişiklik yapmak gerekiyor?

Teşekkürler..


Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sayın alpeki99 ilginiz için teşekkür ederim.

Elinize sağlık, bir tek eksiğim yenileme yapmadan değerler gözükmüyor. Değişiklerin oluşması için ya ileri-geri yapacağım yada formu kapat-aç. Mesela sipariş formunda aradan kayıt sildiğim zamanda yinelenmediği için ileri geri işlemi tıkanıyor kapat-aç yapınca düzeliyor.
Liste kutum için "Me.Tumliste.Requery" komutunu kullanıyorum ama ana formda ne yapsam olmadı.

Yardımlarınız için teşekkürler.


Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Ben de aynı sorunu yaşıyorum... Ustalarımız ilk fırsatta yanıt verirler..


Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Merhabalar,
Ana formu yineleme koduyla ilgili bir fikri olan yok mu? Yardımlarınızı bekliyorum...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 8 326 10/10/2017, 14:36 ozanakkaya
Çözüldü Sorguda İlk 9 Karakter Alma blumanx 2 168 27/09/2017, 23:22 blumanx
Çözüldü Onay Kutusu metin02 4 109 21/09/2017, 20:39 metin02
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 178 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Satın Alma Takip Te Yöneticilere Onaylatma mahsumyavuz 2 163 24/08/2017, 12:15 mahsumyavuz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.