Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/02/2010 16:43
Konu Sahibi
fox35
Yorumlar
4
Okunma
1929
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

fox35

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 120
 25
 30/04/2009
 İzmir
 
 Ofis 2003
 26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba;
eklediğim örnekte "kart no" alanında giriş maskesi var 4 haneli rakam olabilir "kart no" alanı güncellendikten sonra mouse yada tab tuşunu kullanmadan sıradaki alanı yani ADI alanını güncelleyebilir miyiz?


Ek Dosyalar
.zip   fox.zip(Dosya Boyutu: 11,55 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 01/07/2013,13:21
Çözüldü 
kart no alanına 4 haneli değeri girmek için giriş maskesi bölümüne 0000 yaz
sayıdan başka değer girmene de izin vermez böylelikle. sonrasında kart no alanının otomatik sekme özelliğini evet yap. böylelikle değeri girdiğin zaman adı alanına otomatik olarak geçer.
belki söylediğinden farklı olabilir. ancak yazdığından yorumladığın bu.


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

fox35

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 120
 25
 30/04/2009
 İzmir
 
 Ofis 2003
 26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.


Ek Dosyalar
.zip   fox3535.zip(Dosya Boyutu: 12,34 KB / İndirme Sayısı: 4)

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
 568
 21
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 01/07/2013,13:21
Çözüldü 
benim bildiğim kadarı ile dediğiniz olmuyor. tek bir maske girebilirsiniz. giriş maskesi olan bir alanda boşluğu kaldırarak birleştiremezsiniz.


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

fox35

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 120
 25
 30/04/2009
 İzmir
 
 Ofis 2003
 26/07/2015,23:08
Çözüldü 
teşekkürler hocam bencede biraz zor




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Liste Kutusu Eksik İsleç Hatası hey 19 340 16/09/2018, 18:38
Son Yorum: hey
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 236 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Veri Çekme Sorunu Allback 5 149 09/09/2018, 12:46
Son Yorum: Allback
Çözüldü Formdaki Butona Metin Kutusundaki Köprüye Gitmesi İçin Komut Vermek Serkan Kurt 9 252 08/09/2018, 20:19
Son Yorum: Serkan Kurt
Çözüldü Access 64 Bit Sorunu Çözümü?? mehami 9 3.190 06/09/2018, 21:49
Son Yorum: mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.