Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/02/2010 16:43
Konu Sahibi
fox35
Yorumlar
4
Okunma
1790
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba;
eklediğim örnekte "kart no" alanında giriş maskesi var 4 haneli rakam olabilir "kart no" alanı güncellendikten sonra mouse yada tab tuşunu kullanmadan sıradaki alanı yani ADI alanını güncelleyebilir miyiz?


Ek Dosyalar
.zip   fox.zip (Dosya Boyutu: 11,55 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
kart no alanına 4 haneli değeri girmek için giriş maskesi bölümüne 0000 yaz
sayıdan başka değer girmene de izin vermez böylelikle. sonrasında kart no alanının otomatik sekme özelliğini evet yap. böylelikle değeri girdiğin zaman adı alanına otomatik olarak geçer.
belki söylediğinden farklı olabilir. ancak yazdığından yorumladığın bu.


İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.
Nurullah hocam sağol işe yaradı ancak bir sorum daha olacak;
şöyleki; yeni eklediğim örnekte araç plaka no var, takdir edersinizki aradaki harfler iki yada üç hane olabiliyor, plaka no alanına 00&&&000 şeklinde maske yapınca 42RY36 gibi bir plakayı maskeden dolayı 42RY 36 şeklinde yazmak gerekiyor ve aradaki boşluk kullanılacak sorgularda eşleşmediğinden problem oluyor.aradaki boşluğu yoksayıp bitişik yazdırabilirmiyiz? ilginize teşekkürler.


Ek Dosyalar
.zip   fox3535.zip (Dosya Boyutu: 12,34 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
benim bildiğim kadarı ile dediğiniz olmuyor. tek bir maske girebilirsiniz. giriş maskesi olan bir alanda boşluğu kaldırarak birleştiremezsiniz.


İyiki Varsın Access Img-grin
Cevapla

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
teşekkürler hocam bencede biraz zor


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 110 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 507 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 216 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 550 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Metin Ayırma ufukcem 2 197 16/06/2017, 10:10 ufukcem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.