mde yapma hatası
Tarih
24/04/2010 22:27
Konu Sahibi
POWER
Yorumlar
6
Okunma
2599
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,16:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar elimde Etiket imalatı yapan firmalar için hazırladığım bir program var.
Bu dosyayı mde yapamıyorum sebebi çok sayıda form , table var diyor.
2048 den fazla TableID oluşuyor diye hata mesajı veriyor.
Bunun başka bir çözümü varmı, sizler böyle birşey ile karşılaştınızmı.
Herkese iyi çalışmalar.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Debug kullanarak compile işlemi yaptırmalısınız.

Bunun için projeyi düzenleme modunda açın. Alt+F11 ile kod penceresini açın. Debug menusunden compile komutunu kullanın. işlem bittiğinde bir de veritabanı bakımını çalıştırın. Sonra da mde dönüştürmeyi deneyin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,16:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler. Söyledikleriniz doğrultusunda işlem tamam. İyi çalışmalar.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Rica ederim..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Gerçekten Çok Güzel Bir Bilgi Çok Teiekkür Ediyorum Sizlerin Arasında Oldukça Accessde Bu Yapılamaz Diyeceğim Bir ŞEy Kalmadı... Sağol Üstad...
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Önemli değil... Yardımcı olabilmek de güzel bir duygudur..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VarPtr TypeMismatch Hatası zzr 8 156 18/02/2017, 09:21 zzr
  tabloya veri kaydetme hatası murat dikme 3 62 17/02/2017, 19:14 murat dikme
  Verileri Excele Aktarma Hatası hknct 7 95 09/02/2017, 12:33 atoz112
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 9 390 05/02/2017, 13:26 atoz112
  formdan tabloya veri ekleme hatası 1453asi 6 159 27/01/2017, 17:09 1453asi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya