Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/12/2008 12:30
Konu Sahibi
imorkoc
Yorumlar
13
Okunma
5183
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

imorkoc

Üye
 46
 4
 8
 26/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 27/10/2009,17:23
Çözüldü 
merhaba Access te yeniyim haftasonu yapmaya calısıp yapamadıgım bir soruyu sormak istiyorum.3 adet kolonum var 1-hesap adları 2- tarih 3- tutar....ben her hesap adı için max , min ve en son tarihli tutarı bulmak istiyorum ve bunlar tek bir listede olacak. örneğin,

en son tarihli degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-08 - 10ytl
veli - 11-11-08 - 11ytl

max degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-07 - 20ytl
veli - 11-10-08 - 35ytl

min degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-06 - 1ytl
veli - 11-11-05 - 7ytl



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
En kolayı sorgu üzerinden yapabilirsiniz. Örnek hazırlıyorum biraz beklerseniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
Örneğiniz hazır. Sorguyu çalıştırın.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

imorkoc

Üye
 46
 4
 8
 26/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 27/10/2009,17:23
Çözüldü 
Mehmet Bey yardımınız icin cok sagolun ama benim yapamadıgım tam olarak bu degil. ekteki tabloda aa-bb-cc-dd-ee-gg icin farklı tarihlerde farklı degerler var diyelim ben en guncelleri ver dedigimde her biri icin o tarihi ve ilgili tutari yazacak.keza max ve min. tutarlar icinde bunu yapmak istiyorum



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
Örneğinizi 2003 formatında kaydederseniz ilgilenebilirim. Bende 2007 yok. Bir de lütfen rar ile sıkıştırın. Böyle çok yer kaplar ve göndermesi uzun sürer.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
Bu arada, benim oluşturduğum örnek sizin ilk mesajınızda anlattığınız şeyle birebir aynıdır. Demek ilk mesajınızda siz eksik anlattınız. Çünkü ben aynı sizin anlattığınızı yaptım.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlookup İşlevi İle Değer Getirmek adnan 4 209 09/02/2019, 18:56
Son Yorum: adnan
Çözüldü Metin Kutusuna Sayı Ve Rakamdan Oluşan Değer Aktarma akdemir1 2 121 03/02/2019, 22:11
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Birkaç Koşula Göre Değer Atama Ve Hesaplama xctr 5 183 24/01/2019, 14:05
Son Yorum: xctr
Çözüldü Toplu Ekleme Ara Değer Problemi hbal09 4 170 26/12/2018, 14:50
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Metin kutusuna değer girdikçe diğer metin kutusunun etkilenmesi bibib 2 151 14/12/2018, 01:31
Son Yorum: bibib

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.