makro ile kısayol tuşlarını kullanmak
Tarih
04/11/2013 17:00
Konu Sahibi
ilhantarik
Yorumlar
5
Okunma
1253
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ilhantarik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
12/01/2017,11:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar

ekte form1 üzerinde otomobil butonuna tıklatınca otomobil sayısını bir artırmaktadır. bu artırmayı klavye kısayolları ile yapmak mümkün müdür? örneğin F1 basınca otomobil sayısı kutusundaki değeri bir artırsın istiyorum. çok uğraştım maalesef çözemedim. yardımcı olan hocalarıma şimdiden çok teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı6.rar (Dosya Boyutu: 40,46 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

nsahin
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
181
16/11/2009
64
Bursa
Ofis 2007
12/07/2016,09:29
Çözüldü 
F2 ve F5 tuşları için yaptım. İnceleyiniz. F1 yardım tuşu olduğu için F2'den başladım.


Ek Dosyalar
.zip   Veritabanı6.zip (Dosya Boyutu: 18,38 KB / İndirme Sayısı: 37)
nsahin, 16-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ilhantarik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
12/01/2017,11:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam, çok teşekkür ederim emeğinize sağlık tam istediğim gibi olmuş.
Cevapla

yturan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y.... T....
108
11/11/2008
0
Karaman
Ofis XP
12/01/2017,15:36
Merhabalar... 
Aynı şeyi esc ile nasıl yapabilirim?
F4 yerine ESC yazdığım vakit çalışmıyor...
Teşekkür ederim.
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.170
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
Dün,22:38
Sponsor Reklam
sayın yturan,

Alıntı:Aynı şeyi esc ile nasıl yapabilirim?

F4 yerine ESC yazdığım vakit çalışmıyor...

ifadenize yönelik olarak;
sadece bilgilendirme amacı ile olmak gerekçesi ile,

eğer bu işlemi,konunun 2.mesajında dahile dilen örnek uygulama üzerinden bahsini yapıyorsanız;
ilgili örnekteki formun TUŞA BASILIRKEN (KeyDown) olay yordamı içerisinde yer alan Case Else komut satırının bir üst satırına boş satır açıp

Visual Basic Code
Case vbKeyEscape
KeyCode = 0
Me.Metin1 = Me.Metin1 + 1


kodlarını dahil ederek kullanmayı deneyiniz.

son olarak;
bu açıklama sadece bilgilendirme olması için yazılmıştır.

eğer denemeleriniz akabinde sonuç alamazsanız ve harici sorun veya talebiniz söz konusu olduğu takdirde,lütfen,Site Kuralları gereği örnek uygulamanızı da dahil ederek YENİ KONU açınız.teşekkürler.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.

Cevapla

yturan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Y.... T....
108
11/11/2008
0
Karaman
Ofis XP
12/01/2017,15:36
Teşekkür ederim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  ekran klavyesini tüm metin kutularında kullanmak zetyu 16 421 08/01/2017, 15:05 ozanakkaya
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 143 01/01/2017, 01:05 nightashes
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 1.907 14/11/2016, 16:49 atoz112
  sag klick ve makro yu koda cevirme malidolu 10 324 09/10/2016, 21:35 malidolu
  VBA Makro ile Access'teki verileri formatlı Excel sayfasına aktarma hatası balkan85 26 739 28/09/2016, 15:54 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya