Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2012 10:52
Konu Sahibi
mahircinar01
Yorumlar
11
Okunma
2096
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

mahircinar01

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim

Ek Dosyalar
son hali yeni menü.rar
[216.45 KB]


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,14:29
Çözüldü 
Dosya eklenmemiş.
Tekrar denerseniz iyi olur.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

mahircinar01

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
dosyayı ekledim bir incelerseniz


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,14:29
Çözüldü 
(08/02/2012, 10:52)mahircinar01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim


Sn.mahircinar01
Form açmak için makro kullanmanızda ki gayeniz nedir bilmiyorum ancak bu işi vb yapmayı denediniz mi?


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

mahircinar01

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ç....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
bu uygulamayı bir yerde görmüştüm. bende kendi programımda denemek istedim yapamadım. dediğim şekilde yapma şansımız yok mudur? vb bilmiyorum


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,14:29
Çözüldü 
Vba bilmekten ziyade yeni bir buton eklediğinizde Access sihirbazı bu işi sizin için yapıyor zaten.
Yeni bir buton eklediğinizde aşağıdaki gibi bir kod ekliyor dilerseniz sihirbaza yaptırın dilerseniz de
Kullanmak istediğiniz butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Private Sub Komut2_Click()'Komut2 yazan yerlere butonunuzun adını
On Error GoTo Err_Komut2_Click

 Dim stDocName As String
 Dim stLinkCriteria As String

 stDocName = "Form1" 'Form1 yerine açtırmak istediğiniz form adını yazabilirsiniz.
 DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut2_Click:
 Exit Sub

Err_Komut2_Click:
 MsgBox Err.Description
 Resume Exit_Komut2_Click
 
End Sub


yazdığınızda istediğiniz formu açacaktır


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 96 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü IT Envanter programı için ön çalışma mengok 4 2.335 12/09/2017, 15:01 team_quash
Çözüldü Envanter - Demirbaş Kayıt Programı [Bilgi İşlem Departmanı İçin] zlatan.ibo 3 2.408 09/09/2017, 14:34 anlezgn
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 365 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 1.097 11/05/2017, 22:59 sadooo

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.