Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2012 10:52
Konu Sahibi
mahircinar01
Yorumlar
11
Okunma
2229
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Aktif Üye
MA.... ÇI....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim

Ek Dosyalar
son hali yeni menü.rar
[216.45 KB]



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
20/07/2018,23:35
Çözüldü 
Dosya eklenmemiş.
Tekrar denerseniz iyi olur.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Aktif Üye
MA.... ÇI....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
dosyayı ekledim bir incelerseniz



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
20/07/2018,23:35
Çözüldü 
(08/02/2012, 10:52)mahircinar01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim

Sn.mahircinar01
Form açmak için makro kullanmanızda ki gayeniz nedir bilmiyorum ancak bu işi vb yapmayı denediniz mi?


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Aktif Üye
MA.... ÇI....
253
13/06/2011
0
Çorum
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/02/2016,11:59
Çözüldü 
bu uygulamayı bir yerde görmüştüm. bende kendi programımda denemek istedim yapamadım. dediğim şekilde yapma şansımız yok mudur? vb bilmiyorum



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
20/07/2018,23:35
Çözüldü 
Vba bilmekten ziyade yeni bir buton eklediğinizde Access sihirbazı bu işi sizin için yapıyor zaten.
Yeni bir buton eklediğinizde aşağıdaki gibi bir kod ekliyor dilerseniz sihirbaza yaptırın dilerseniz de
Kullanmak istediğiniz butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Private Sub Komut2_Click()'Komut2 yazan yerlere butonunuzun adını
On Error GoTo Err_Komut2_Click

 Dim stDocName As String
 Dim stLinkCriteria As String

 stDocName = "Form1" 'Form1 yerine açtırmak istediğiniz form adını yazabilirsiniz.
 DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut2_Click:
 Exit Sub

Err_Komut2_Click:
 MsgBox Err.Description
 Resume Exit_Komut2_Click
 
End Sub


yazdığınızda istediğiniz formu açacaktır


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Word Şablonu Hazırlama Yardım murat dikme 36 769 09/06/2018, 15:01
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Soru Cevap Tablosunda Her Cevap İçin Ayrı Bir Tabloya Kayıt Ekleme murat dikme 5 170 28/05/2018, 02:44
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Yardım Ortalama xequals43 2 99 08/05/2018, 13:26
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Matematiksel İşlemler Yardım Lütfen cevahir1 7 261 12/04/2018, 12:32
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Sorgunun Sadece Boş Alanlar İçin Çalışması ertans 2 148 27/02/2018, 13:06
Son Yorum: ertans

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.