Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2012 10:52
Konu Sahibi
mahircinar01
Yorumlar
11
Okunma
2343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Ma.... Çı....
 40
 253
 13/06/2011
0
 Çorum
 
 Ofis 2013 Tr. 32 Bit
 23/02/2016,11:59
Çözüldü 
Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim

Ek Dosyalar
son hali yeni menü.rar(216.45 KB)



Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
Dosya eklenmemiş.
Tekrar denerseniz iyi olur.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Ma.... Çı....
 40
 253
 13/06/2011
0
 Çorum
 
 Ofis 2013 Tr. 32 Bit
 23/02/2016,11:59
Çözüldü 
dosyayı ekledim bir incelerseniz



Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
(08/02/2012 10:52)mahircinar01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Macroda kod satırında çağırmak istediğim formun adını kod satırına tam olarak yazamıyorum (bu genelde formun ismi uzun olduğu zaman oluyor. örnek çağırmak istediğim formun adı bakımveyedekleme olunca tam olarak yazamıyorum) ek te ki dosyamı inceler yardımcı olursanız sevinirim

Sn.mahircinar01
Form açmak için makro kullanmanızda ki gayeniz nedir bilmiyorum ancak bu işi vb yapmayı denediniz mi?


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

mahircinar01

Aktif Üye
Ma.... Çı....
 40
 253
 13/06/2011
0
 Çorum
 
 Ofis 2013 Tr. 32 Bit
 23/02/2016,11:59
Çözüldü 
bu uygulamayı bir yerde görmüştüm. bende kendi programımda denemek istedim yapamadım. dediğim şekilde yapma şansımız yok mudur? vb bilmiyorum



Kullanici Avatari

iscinar

Onursal Üye
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 25/12/2018,10:16
Çözüldü 
Vba bilmekten ziyade yeni bir buton eklediğinizde Access sihirbazı bu işi sizin için yapıyor zaten.
Yeni bir buton eklediğinizde aşağıdaki gibi bir kod ekliyor dilerseniz sihirbaza yaptırın dilerseniz de
Kullanmak istediğiniz butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Private Sub Komut2_Click()'Komut2 yazan yerlere butonunuzun adını
On Error GoTo Err_Komut2_Click

 Dim stDocName As String
 Dim stLinkCriteria As String

 stDocName = "Form1" 'Form1 yerine açtırmak istediğiniz form adını yazabilirsiniz.
 DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut2_Click:
 Exit Sub

Err_Komut2_Click:
 MsgBox Err.Description
 Resume Exit_Komut2_Click
 
End Sub


yazdığınızda istediğiniz formu açacaktır


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgunun Son 5 Veri İçin Çalışması ertans 2 199 03/01/2019, 08:39
Son Yorum: ertans
Çözüldü Access İlişkiler İçin Yardım grkniknc 2 155 02/01/2019, 17:29
Son Yorum: notrino
Çözüldü Gebsıs Gelir-gider Takip Programı Fınal Yardım!!! IceMan7 6 281 09/12/2018, 21:54
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kiracı Takip Programı Hk Yardım. turkayemre 2 125 06/12/2018, 11:06
Son Yorum: turkayemre
Çözüldü Raporu Önizleme İçin Yazılacak Vba Kodu Nedir. Oğuz Türkyılmaz 2 106 15/11/2018, 17:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.