Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2008 04:57
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
9
Okunma
3500
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı
Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
daha önceleri bir maaş programı yapmıştım ve bu programa göre maaşlar hesaplanıyor idi

şimdi programa "Ek Ödeme " ilavesi yaptım fakat bir türlü maaş şeceneğindeki gibi bu değeri (" Ek ödemesi") birimi şeçince o birime ait ek ödeme ücreti getitremiyorum
sorguda hesaplıyor ama tabloda hata veriyor nerede hata yapıyorum.
yardımcı olurmusunuz dosya ekte


İstediğim birim maaş tablosuna önceden belirlediğim üçretleri kişiye ait çalışma yerini şeçince otomatik değerlerin gelmesi . maaş yol yemek üçretleri geliyor şimdi ilave ettiğim ek ödeme bilgisi gelmiyor.bununda otomatik gelmesi



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.609
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sn Karam,

Bahsettiğiniz Maaş ve Ek ödeme alanları aşağıdaki tablodan mı alınacak, ayrıca eklediğiniz örnekteki hangi form, hangi alanlar ???

[Resim: adszst9.jpg]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
evet BİRİM MAAŞ TABLOSU sundaki ek ödeme MAAŞ VERİ GİRİŞİ 'inde bulunan ekhata yazan yere gidecek
MAAŞ VERİ GİRİŞİNDEKİ formüle bakarsan aynen onun gibi olacak yukardan birim değiştiğinde o birime ait birim maaş tablosundaki değerler o kişiye otomatik olarak geliyor .
yardımın için teşekür



Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
MAAŞ VERİ GİRİŞİNE tasarım modunda bakıldığında formüller görünüyor sadece ek ödemeyi çalıştıramadım

yemek ,yol, ek çalışmalar ve maaş çalışıyor



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.609
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
EK ÖDEMESİ 1 isimli metin kutusunun denetim kaynağı

=[EK ÖDEMESİ 1]/30*[ÇALIŞTIĞI GÜN 1]
?????????
Bu formül ile neyi hesaplatmaya çalıştığını anlamadım. Bu formülde hata var, ek ödemesi 1 yerine NET MAAŞI 1 olmasın sakın.

Hesaplanmayan alanın hesabını yapmaya çalışıyorsun,

ayrıca üstteki resimde gösterdiğim tablodaki Ek ödemesi alanı neyin nesi

Yine aynıca diyeceğim, bu nasıl tablo yapısıdır, tablodaki alan isimlerinde türkçe karakter kullanılmaz, alan isimlerindeki kelimeler arasında boşluk bırakılmaz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

karam

Aktif Üye
 61
 360
 45
 01/12/2008
24
 Ankara
 
 Ofis 2003
 01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(14/12/2008 06:24)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EK ÖDEMESİ 1 isimli metin kutusunun denetim kaynağı

=[EK ÖDEMESİ 1]/30*[ÇALIŞTIĞI GÜN 1]
?????????
Bu formül ile neyi hesaplatmaya çalıştığını anlamadım. Bu formülde hata var, ek ödemesi 1 yerine NET MAAŞI 1 olmasın sakın.

Hesaplanmayan alanın hesabını yapmaya çalışıyorsun,

ayrıca üstteki resimde gösterdiğim tablodaki Ek ödemesi alanı neyin nesi

Yine aynıca diyeceğim, bu nasıl tablo yapısıdır, tablodaki alan isimlerinde türkçe karakter kullanılmaz, alan isimlerindeki kelimeler arasında boşluk bırakılmaz.

ZATEN MAAŞ HESABINI BİR ÖNCEKİ NET MAAŞ HESAPLIYOR PERSONELE EK ÖDEME VERİLMİLMESİ GEREKİYOR ONUN HESAPLAMASIDA AYNI MAAŞ GİBİ OLACAK AYLIK EK ÖDEME 30 ABÖLÜNÜP ÇALIŞTIĞI GÜN KADAR ALACAK AYNI MAAŞI GİBİ ONUN İÇİN BU FORMÜLÜ YAZDIM
ALACAKLARI EK ÖDEME AYNI BİRİMDE BULUNAN KİŞİLER ARASINDA FARKLILIK ARZ EDİYOR O NEDENLE MAAŞIN ÜZERİNE TOPLATAMIYORUM.
Diğer Konularda haklısın daha önceden hazırladığım bir program dı içine ek ödemeyi yapmaya çalışıyorum (İlave )



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Listede Doubleclick Yapıldığında Hata Oğuz Türkyılmaz 12 186 02/12/2018, 22:24
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Lisanslama Programında Hata hknct 10 836 16/11/2018, 21:09
Son Yorum: siyahca
Çözüldü Vba Kodu Yazarken Ctrl+aratuşu İle Açılan Açılan Kutu Menüsünde Hata. Oğuz Türkyılmaz 5 84 15/11/2018, 17:08
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Cari Hesap Takip Programında Çoklu Satış cazcaz678 16 621 11/11/2018, 14:03
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Insert Into Kodunda Hata Oğuz Türkyılmaz 6 173 26/10/2018, 11:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.