Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2008 04:57
Konu Sahibi
karam
Yorumlar
9
Okunma
3189
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı

karam


Kullanici Avatari
Altın Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
daha önceleri bir maaş programı yapmıştım ve bu programa göre maaşlar hesaplanıyor idi

şimdi programa "Ek Ödeme " ilavesi yaptım fakat bir türlü maaş şeceneğindeki gibi bu değeri (" Ek ödemesi") birimi şeçince o birime ait ek ödeme ücreti getitremiyorum
sorguda hesaplıyor ama tabloda hata veriyor nerede hata yapıyorum.
yardımcı olurmusunuz dosya ekte


İstediğim birim maaş tablosuna önceden belirlediğim üçretleri kişiye ait çalışma yerini şeçince otomatik değerlerin gelmesi . maaş yol yemek üçretleri geliyor şimdi ilave ettiğim ek ödeme bilgisi gelmiyor.bununda otomatik gelmesi


Ek Dosyalar
.rar   MAAŞ HESAPLAMA .rar (Dosya Boyutu: 466,48 KB / İndirme Sayısı: 62)

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:20
Çözüldü 
Sn Karam,

Bahsettiğiniz Maaş ve Ek ödeme alanları aşağıdaki tablodan mı alınacak, ayrıca eklediğiniz örnekteki hangi form, hangi alanlar ???

resim



karam


Kullanici Avatari
Altın Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
evet BİRİM MAAŞ TABLOSU sundaki ek ödeme MAAŞ VERİ GİRİŞİ 'inde bulunan ekhata yazan yere gidecek
MAAŞ VERİ GİRİŞİNDEKİ formüle bakarsan aynen onun gibi olacak yukardan birim değiştiğinde o birime ait birim maaş tablosundaki değerler o kişiye otomatik olarak geliyor .
yardımın için teşekür



karam


Kullanici Avatari
Altın Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
MAAŞ VERİ GİRİŞİNE tasarım modunda bakıldığında formüller görünüyor sadece ek ödemeyi çalıştıramadım

yemek ,yol, ek çalışmalar ve maaş çalışıyor



ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:20
Çözüldü 
EK ÖDEMESİ 1 isimli metin kutusunun denetim kaynağı

=[EK ÖDEMESİ 1]/30*[ÇALIŞTIĞI GÜN 1]
?????????
Bu formül ile neyi hesaplatmaya çalıştığını anlamadım. Bu formülde hata var, ek ödemesi 1 yerine NET MAAŞI 1 olmasın sakın.

Hesaplanmayan alanın hesabını yapmaya çalışıyorsun,

ayrıca üstteki resimde gösterdiğim tablodaki Ek ödemesi alanı neyin nesi

Yine aynıca diyeceğim, bu nasıl tablo yapısıdır, tablodaki alan isimlerinde türkçe karakter kullanılmaz, alan isimlerindeki kelimeler arasında boşluk bırakılmaz.



karam


Kullanici Avatari
Altın Üye
360
01/12/2008
24
Ankara
Ofis 2003
01/10/2017,02:02
Çözüldü 
(14/12/2008, 06:24)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EK ÖDEMESİ 1 isimli metin kutusunun denetim kaynağı

=[EK ÖDEMESİ 1]/30*[ÇALIŞTIĞI GÜN 1]
?????????
Bu formül ile neyi hesaplatmaya çalıştığını anlamadım. Bu formülde hata var, ek ödemesi 1 yerine NET MAAŞI 1 olmasın sakın.

Hesaplanmayan alanın hesabını yapmaya çalışıyorsun,

ayrıca üstteki resimde gösterdiğim tablodaki Ek ödemesi alanı neyin nesi

Yine aynıca diyeceğim, bu nasıl tablo yapısıdır, tablodaki alan isimlerinde türkçe karakter kullanılmaz, alan isimlerindeki kelimeler arasında boşluk bırakılmaz.


ZATEN MAAŞ HESABINI BİR ÖNCEKİ NET MAAŞ HESAPLIYOR PERSONELE EK ÖDEME VERİLMİLMESİ GEREKİYOR ONUN HESAPLAMASIDA AYNI MAAŞ GİBİ OLACAK AYLIK EK ÖDEME 30 ABÖLÜNÜP ÇALIŞTIĞI GÜN KADAR ALACAK AYNI MAAŞI GİBİ ONUN İÇİN BU FORMÜLÜ YAZDIM
ALACAKLARI EK ÖDEME AYNI BİRİMDE BULUNAN KİŞİLER ARASINDA FARKLILIK ARZ EDİYOR O NEDENLE MAAŞIN ÜZERİNE TOPLATAMIYORUM.
Diğer Konularda haklısın daha önceden hazırladığım bir program dı içine ek ödemeyi yapmaya çalışıyorum (İlave )



Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 237 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 287 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 254 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 398 02/07/2017, 14:31 biberli33
Çözüldü Randevu Programında Kriterli Görünüm Sağlatmak kesoka 5 534 03/04/2017, 01:07 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.