LOGO tablolarini Access e LINK leme Hk.
Tarih
27/07/2011 12:18
Konu Sahibi
Subco
Yorumlar
4
Okunma
1913
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
235
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
22/05/2017,13:08
Çözüldü 
Merhaba Arkadaslar,
LOGO Tiger da ki tablolar (ornek : LG_INVOICE) Access e nasil link verilebilir. Bu konuda bilgi verebilirmisiniz lutfen.

Selamlar,

Subco
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Logo eğer Sql Server kullanıyorsa öncelikli olarak Sql Server ODBC Driver larını indirmeniz ve kurmanız lazım. Daha sonra Access içinde ODBC bağlantısı yapmanız gerek. Tabi bu işlemler için LOGO da kullanıcı adı şifre vs. varsa bu bilgilerede sahip olmanız gerekebilir. Dış Veri Al grubunu kullanarak tabloları bağlayabilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemleri dikkatlice yapıp Logo kayıtlarını silmemeye dikkat edin. Yedekli çalışın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Subco
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
235
09/04/2009
3
Ülke Dışı
Ofis 2003
22/05/2017,13:08
Çözüldü 
Sayın Alpekı99,

İlginiz için teşekkür ederim.
Logo Sql server kullanıyor. ODBC drıverlarını indirmek ve kurmak dan kastınız nedir bunu biraz açabilirmisiniz lütfen.
Selamlar

Subco
İrtifâ-ı kadr için tevâzu lazım Âdem'e, Şemsi gör kim sâyesin salmış ayaklar altına. Hersekli Arif Hikmet

Subco, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sql Server kurduysanız makinenize Dış Veri Al bölümünden ODBC seçeneğinden Sql Server'ı seçersiniz. 2003 olmadığı için tam ayrıntılı menüleri söyleyemiyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Konuya uzun süredir dönüş yapılmamış ve yöneticimiz tam doğru cevabı vermiş. Cevaplanmış olarak taşıyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 174 14/05/2017, 14:54 keskin78
  Wep Access Dosyasını Masaüstü Access Dosyasına Çevirme next 7 281 02/04/2017, 23:36 next
  Hostingde bulunan web sitesinin MySql tablolarını düzenlemek, rapor almak v.s. donepezil 6 554 18/08/2016, 14:41 alpeki99
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 674 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 1.032 27/09/2015, 14:09 uralcoder


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status