Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/06/2011 17:33
Konu Sahibi
kardelen188
Yorumlar
8
Okunma
2350
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Merhaba ;

Programı burdaki hocalarım sayesinde bitirdim sayılır.Promlem şu login olan kullanıcı (Adverse) tabloya e kayıt olmuyor.Ana Formda Görünüyor ,Hızlı Listede Görünüyor Fakat Kayıtı kim yapmışsa Databasede kayıtlı görünmüyor.
Yani AnaForm daki Agent in Data tablosuna kayıt olaması gerekiyor.Hızlı arama listesinde ve Excele gönderdiğimdede çıkması gerekiyor...

Umarım anlatabilmişimdir.

Şimdiden Teşk.

Kullanıcı adı : Mahmut GÖK
Şİfre :MM


Ek Dosyalar
.zip   Rapor.zip (Dosya Boyutu: 184,21 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
kullanıcı girişi kayıtlarını bir tabloda tutma

konusunu inceleyin. İstediğiniz kişiyi istediğiniz tabloya kaydedebilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(16/06/2011, 18:07)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kullanıcı girişi kayıtlarını bir tabloda tutma

konusunu inceleyin. İstediğiniz kişiyi istediğiniz tabloya kaydedebilirsiniz.


Örnek uygulama daki yöntem benimkinde olmadı...Başka bir yolu varmı acaba?


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,17:32
Çözüldü 
İlgili formda, tabloya ilgili alandan bağlı bir textbox ekle, ismini oturumadi yap ve görünürlüğünü hayır yap.
Formun "Kaydedilmeden önce" olayına

Visual Basic Code
me.oturumadi=me.oturum

yaz, yeterli olur.


İngilizcesinde "Before Insert" olarak geçiyor ama türkçe accessde "Kaydedilmeden önce" veya "Eklenmeden önce" gibi bir şey olacaktı.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,17:32
Çözüldü 
Yazdığım kod işine yararsa, yazdığım mesajlarda ismimin ve resmimin en sağında yer alan Rep Puanı kısmına gir, gönlünden geçen rep puanını ver.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(17/06/2011, 09:52)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgili formda, tabloya ilgili alandan bağlı bir textbox ekle, ismini oturumadi yap ve görünürlüğünü hayır yap.
Formun "Kaydedilmeden önce" olayına

Visual Basic Code
me.oturumadi=me.oturum

yaz, yeterli olur.


İngilizcesinde "Before Insert" olarak geçiyor ama türkçe accessde "Kaydedilmeden önce" veya "Eklenmeden önce" gibi bir şey olacaktı.



Olmadı hocam defult LoginName geliyor ama kayıt ettiğimde Data tablosun kaydetmiyor o veriyi...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 2 Farklı Database Arasında Komut damacanasu 11 598 23/07/2017, 15:42 damacanasu
Çözüldü Kan Bankası Database'i Tufan Erdoğan 4 600 07/06/2016, 13:08 atoz112
Çözüldü Stok takip için nasil bir database yapmam lazim Aniil1903 2 2.395 19/03/2015, 20:10 aydın3838
Çözüldü db As Database satırında "Expected user-defined type, not project" hatası yorum70 2 2.867 14/01/2015, 23:15 temre
Çözüldü sql database de sorgu afilli 2 864 11/12/2014, 18:48 afilli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.