Login Name i Data Tablosuna Kayıtı
Tarih
17/06/2011 09:51
Konu Sahibi
kardelen188
Yorumlar
5
Okunma
1313
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Control Source :
=DLookUp("kulanici_adi";"Tbl_Kullanici";"kul_id=[kimsin]")

Yukarıdaki kod AnaForm umdaki textbox ta yazılı.(oturum.txt) Login name Default olarak geldiği halde kaydettiğimde login_name database e kayıt olmuyor...

Yardımlarınızı bekliyorum...

ŞİFRE : MM


Ek Dosyalar
.zip   Rapor.zip (Dosya Boyutu: 191,45 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Bir metin kutusu ekleyin adına user deyin. Daha sonra Kaydet butonunun tıklanma olayında IF satırından hemen sonra

Visual Basic Code
me.user = me.oturum yazın.


ekleyin.

Hayatımda nadir gördüğüm gereksiz kasılmış programlardan birisi Img-grin Neden bu kadar dolambaşlı yollara girdiniz anlamadım ama yiğit ve yoğurt ilişkisi olsa gerek.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çözüldü
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.304
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:59
Çözüldü 
Asıl biz teşekkür ederiz. Hatamız varsa affola. Konu cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Cevabınızı okurken kendi yazdığım

Alıntı:gereksiz kasılmış programlardan birisi

kısmını gördüm belki yanlış anlarsınız diye düşündüm. Gereksiz kasılmış derken yani neden işlemleri bu kadar zor yollardan yaptığınızı anlayamadım yoksa yapılanlar gereksiz demek istemedim. Sonra yanlış anlama olmasında Img-grin
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kardelen188
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(17/06/2011, 22:57)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevabınızı okurken kendi yazdığım

Alıntı:gereksiz kasılmış programlardan birisi

kısmını gördüm belki yanlış anlarsınız diye düşündüm. Gereksiz kasılmış derken yani neden işlemleri bu kadar zor yollardan yaptığınızı anlayamadım yoksa yapılanlar gereksiz demek istemedim. Sonra yanlış anlama olmasında Img-grin


Yok dediğinizi anladım.Doğrudur basit yollardan yapılacak işlemleri dolandırmış olabilirim.Buradaki akil kişiler ve hocalarım vasıtası ile böle böle kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum.İlginiz için teşekkürler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Üzerinden Data Filtreleme dufrety 6 108 13/02/2017, 13:10 dufrety
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 281 11/12/2016, 15:27 nightashes
  method or data hatası murat dikme 7 181 02/12/2016, 19:04 murat dikme
  Kod ile excel dosyalarındaki bilgileri accese tablosuna ekleme. direnist 5 314 01/08/2016, 00:51 ozanakkaya
Çözüldü exceldeki linkleri acces tablosuna almak miciface 6 503 05/02/2016, 16:35 miciface


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya