ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/06/2011 17:06
Konu Sahibi
kardelen188
Yorumlar
7
Okunma
1920
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Merhaba ;
Programa login olduğum kullanıcı adının Default olarak AnaForm da "Agent" in karşısındaki textbox ta görünmesi gerekiyor.Örnekleri inceledim fakat çözemedim.Birde açılışta tam ekran olması için neler yapmalıyım.Şimdiden teşk...

User Mahmut GÖK
Passwor MM


Ek Dosyalar
.zip   rapor.zip (Dosya Boyutu: 191,63 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

boolean_

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
12/11/2017,02:36
Çözüldü 
Sayın kardelen188,

Dosyanız ektedir. Sonucu olumlu ya da olumsuz bildirin lütfen


Ek Dosyalar
.rar   rapor.rar (Dosya Boyutu: 98,45 KB / İndirme Sayısı: 19)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.768
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/11/2017,00:21
Çözüldü 
Agent olayını eerkut halletmiş, tam ekran olması için de "Ana Form" isimli formunuzun geçerli olduğunda olayının kodlarını şu şekle getirin:

Kod:
Private Sub Form_Current()
    Me.Alt_Urun_id.Requery
    DoCmd.Maximize
End Sub


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
(14/06/2011, 18:26)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Agent olayını eerkut halletmiş, tam ekran olması için de "Ana Form" isimli formunuzun geçerli olduğunda olayının kodlarını şu şekle getirin:

Kod:
Private Sub Form_Current()
 Me.Alt_Urun_id.Requery
 DoCmd.Maximize
End Sub



Büyüksünüz çok teşekkür edrim...


Cevapla

kardelen188

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
33
31/05/2011
0
Bingöl
Ofis XP
23/06/2011,19:03
Çözüldü 
Mehmet Abi Sana vede Erkut hocama bir şey sorcam; "Kayıt Bulma" bölümündeki tobloyu başlıkları ile beraber Excel e atmak çok zormudur.Nasıl Yapabilirim...?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.768
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/11/2017,00:21
Çözüldü 
Excel ile ilgili bilgi sahibi değilim ama sitemizde özellikle Seruz hocamın bununla ilgili bolca örneği var. Bir incelerseniz yararı olacaktır.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Paporda Etiketin Dikey yukarı yazılması tşk.ler kübrashn 14 3.053 11/11/2017, 23:44 xoseng
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 350 08/04/2017, 11:57 atoz112
Çözüldü Textbox Değeri Hk. rknbrlz 5 630 10/05/2016, 11:29 Kardeşpayı
Çözüldü Label veya Textbox toplam görüntüleme heavysharpa 11 1.350 07/04/2016, 15:58 ozanakkaya
Çözüldü activex (microsft form 2.0 textbox) desteklemiyor hatası? kesoka 8 1.108 18/12/2015, 22:12 kesoka
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.