Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/08/2012 17:10
Konu Sahibi
efecobanoglu
Yorumlar
11
Okunma
2680
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

efecobanoglu

Üye
44219
 37
 2
 7
 02/01/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 02/04/2018,15:38
Çözüldü 
Sayın accesstr kullanıcıları , kendi işyerim için hazırladığım veri tabanında sadece 1 konuda destek istiyorum. Günlerdir forumu inceleyip örnekleri araştırıyorum ama bir türlü başaramadım. Kodların içinde boğuldum , başıma ağrılar giriyor.

Kayıtlar tablosunda , [müşteri] alanını arama sihirbazı yaparak , telefon rehberindeki [müşteri] alanı ile ilişkilendirdim. Müşteri adını listeden bulup seçtiğimde , telefon numarasının da , tablodaki [telefon] alanına otomatik gelmesini istiyorum.
Fakat bir türlü yapamıyorum , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,08:02
Çözüldü 
Me.Telefon = Me.Müşteri.Column(2)
bu kodu müşteri alanının "güncelleme sonrasına" olay yordamı olarak ekle olacaktır,diğerlerinide buna göre yapabilirsin



efecobanoglu

Üye
44219
 37
 2
 7
 02/01/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 02/04/2018,15:38
Çözüldü 
Celoyce Hocam vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Lakin bir yerde hata yapıyorum sanırım. Gönderdiğiniz kodu

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Option Compare Database

Private Sub Form_AfterUpdate()

Me.Telefon = Me.Müşteri.Column(2)

End Sub

şeklinde yazdım , "Giriş " formunda müşteri numarasını veriyor fakat , yeni giriş yapmaya çalıştığımda veya kapatmaya çalıştığımda "bir hatayla karşılaştı " uyarısı veriyor. Sizce nerede hata yapmış olabilirim ?



C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,08:02
Çözüldü 
örneğinizi özel biligilerden arındırdıktan sonra tekrar yükleyin bakalım



efecobanoglu

Üye
44219
 37
 2
 7
 02/01/2012
0
 Ankara
 
 Ofis 2010
 02/04/2018,15:38
Çözüldü 
Özel bilgiler silindi
Ek Dosyalar
EFE - 1.rar



iscinar

Onursal Üye
36548
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 01/05/2019,11:03
Çözüldü 
Örneğiniz sanırım 2010
2003 veya 2007 yükleyebilirmisiniz?


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Gruba Göre Form Çağırıp, Forma Ekleme magmar 8 137 23 dakika önce
Son Yorum: magmar
Çözüldü Sürekli Formda Yazılacak Verinin Otomatik Olarak Gelmesi mmert06 2 446 19/04/2019, 22:50
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Listeden Seçilenlen Stokların Pasif Olması U.ALTUN 5 232 11/03/2019, 10:07
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Listeden Seçilenlen Stokların Pasif Olması U.ALTUN 6 232 08/03/2019, 11:02
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Liste Kutusunda Komutla Seçim zaferlacin 3 254 25/02/2019, 23:37
Son Yorum: zaferlacin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.