Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/05/2009 11:43
Konu Sahibi
dengesiz
Yorumlar
17
Okunma
4528
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

dengesiz

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sevgili Forum arkdaslarim herkese merhabalar,

SQL adinda bir formmumuz var bunun icinde bir adet metin kutusu ve bir adet liste kutusu var. Metin kutusuna girilen Sql kodun sonucu liste kutusunda gosteriliyor fakat eger sorgu sonucunda 5 tane veya daha fazla sutun varsa sadece liste kutusunun ozelliklerindeki sutun kadar gosteriliyor. Ben istiyorum ki bu sutun sayisi gelen sonuca gore kendi ayarlansin. Dosya ektedir.


Saygilarimla


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE_PROJECT.rar (Dosya Boyutu: 398,62 KB / İndirme Sayısı: 21)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu konuda size resim göndermiştim ? tekrar gönderecektim ama gönderdiğiniz uygulama tasarıma kapalı müdahele edemedim


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

dengesiz

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
evet sayin okileturc kusura bakmayin bende simdi fark ettim normalde acilabiliyor ama zipledigimde tasarima kapali diyor ne yapmam gerekir ? acabilmem icin


нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
o bir yineleme dosyası orijinal dosyanızın da duruyor olması
gerekir. Ama kabaca şöyle yapalım ; kolon sayı ve genişliklerini
kod ile yapıncaya kadar, daha önce önerdiğim gibi yapın
Liste kutusunun özelliklerine gidin kolon sayısını 20 yapın
Koln genişliklerine de mesela 20 kez ";" ile ayrılmış 2 değerini
girin : 2;2;2........... 2 gibi
enterladığınız da Access 2cm;2cm; olarak onu düzeltecektir
max. kolon sayısı sizin için 10 ise 10 yapın
Bu arada kodla yapma konusunda biraz çalışalım Img-grin
Malum pzt toparlanacak işler sıkıştırıyor.
Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

dengesiz

Üye
Kullanici Avatari
Üye
48
8
08/04/2009
0
Ankara
Ofis 2007
21/05/2009,17:16
Çözüldü 
sayin okileturc tekrardan ekliyorum dosyayi evet ama sordugum sorguda ne kadar sutun gelecegini tahmin edmiyoruz mesela onun icin otomatik almasini istiyoruz bunun hakkinda gorusleriniz varsa bildirir misinz ?


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE-PROJECT.rar (Dosya Boyutu: 300,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu sefer de 2007 geldi Img-cray ama bu sizinle ilgili değil, bende 2007 yok maalesef
ama aklıma gelen çözümü yazdım, detayı inceleyeceğim


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Değerlere Göre Raporu Listeleme husem 7 252 01/10/2017, 21:44 ozanakkaya
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 174 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Form Üzerinden Tablodaki Satış Koduna Ait Verileri İskonta Oranına Göre Güncelle husem 2 155 30/08/2017, 15:51 husem
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 229 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Veritabanı Sutun Toplamları Alamıyorum scil 13 644 12/08/2017, 12:01 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.