Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/05/2009 11:43
Konu Sahibi
dengesiz
Yorumlar
17
Okunma
4789
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

dengesiz

Üye
Üye
 33
 48
 8
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sevgili Forum arkdaslarim herkese merhabalar,

SQL adinda bir formmumuz var bunun icinde bir adet metin kutusu ve bir adet liste kutusu var. Metin kutusuna girilen Sql kodun sonucu liste kutusunda gosteriliyor fakat eger sorgu sonucunda 5 tane veya daha fazla sutun varsa sadece liste kutusunun ozelliklerindeki sutun kadar gosteriliyor. Ben istiyorum ki bu sutun sayisi gelen sonuca gore kendi ayarlansin. Dosya ektedir.


Saygilarimla


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE_PROJECT.rar(Dosya Boyutu: 398,62 KB / İndirme Sayısı: 21)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu konuda size resim göndermiştim ? tekrar gönderecektim ama gönderdiğiniz uygulama tasarıma kapalı müdahele edemedim


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

dengesiz

Üye
Üye
 33
 48
 8
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
evet sayin okileturc kusura bakmayin bende simdi fark ettim normalde acilabiliyor ama zipledigimde tasarima kapali diyor ne yapmam gerekir ? acabilmem icin


нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
Çözüldü 
o bir yineleme dosyası orijinal dosyanızın da duruyor olması
gerekir. Ama kabaca şöyle yapalım ; kolon sayı ve genişliklerini
kod ile yapıncaya kadar, daha önce önerdiğim gibi yapın
Liste kutusunun özelliklerine gidin kolon sayısını 20 yapın
Koln genişliklerine de mesela 20 kez ";" ile ayrılmış 2 değerini
girin : 2;2;2........... 2 gibi
enterladığınız da Access 2cm;2cm; olarak onu düzeltecektir
max. kolon sayısı sizin için 10 ise 10 yapın
Bu arada kodla yapma konusunda biraz çalışalım Img-grin
Malum pzt toparlanacak işler sıkıştırıyor.
Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

dengesiz

Üye
Üye
 33
 48
 8
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
sayin okileturc tekrardan ekliyorum dosyayi evet ama sordugum sorguda ne kadar sutun gelecegini tahmin edmiyoruz mesela onun icin otomatik almasini istiyoruz bunun hakkinda gorusleriniz varsa bildirir misinz ?


Ek Dosyalar
.rar   PIPELINE-PROJECT.rar(Dosya Boyutu: 300,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
Çözüldü 
bu sefer de 2007 geldi Img-cray ama bu sizinle ilgili değil, bende 2007 yok maalesef
ama aklıma gelen çözümü yazdım, detayı inceleyeceğim


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Birleşik Değer Kutusuna Göre Vcard access acemisi 33 530 21/09/2018, 12:20
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Alt Formda Seçilen Kategoriye Göre O Kategoride Bulunan Ürünlerin Süzülmesi 001hacker 2 75 20/09/2018, 23:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Yıla Göre Aylık Toplu Ve Yıla Göre Aylık Listbox Filtreli Rapor shephard 6 155 19/09/2018, 20:13
Son Yorum: shephard
Çözüldü Liste Kutusu Eksik İsleç Hatası hey 19 343 16/09/2018, 18:38
Son Yorum: hey
Çözüldü Outlooktan ve Gmailden gelen mesajları accesse nasıl alabiliriz ates2014 7 1.296 05/09/2018, 22:19
Son Yorum: ates2014

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.