Liste kutusunda belirli bir sutundaki verilerin toplamı
Tarih
27/04/2010 10:56
Konu Sahibi
mustafa_atr
Yorumlar
7
Okunma
2410
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Öncelikle herkese selamlar.
Formumda, açılan kutular vasıtasıyla liste kutusuna çekmiş olduğum verilerden süzme yapıyorum. liste kutusunda yaklaşık 10 tane sutunum var. ben 5. sutunda yer alan rakamsal verilerin toplamını yine aynı form üzerinde bir metin kutusunda göstermek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım hakkında bir fikriniz varmıdır? Bunu rapor hazırlayarak yapabiliyorum ancak, hiç rapor açtırmadan direk filtreleme ekranında bazı alanlara ait veri toplamlarını görebilmem gerekiyor.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,12:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İstediğiniz Ektedir... Kolay Gelsin...


Ek Dosyalar
.zip   listetoplam_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 13,66 KB / İndirme Sayısı: 58)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Kural hocam vakit ayırdığın için , emeğin için sağol.
çok güzel bir uygulama. Aklıma takıldı acaba seçim yaptırmadan nasıl toplata biliriz. şimdi tırmalama modundayım Img-grin
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,12:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hallettim... kodu bu şekilde değiştirin işlem tamam olacaktır. ozaman seçmeye gerek kalmıyor. kolay gelsin...

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Private Sub Komut4_Click()
Dim i, say, toplam As Integer
Dim toplamm As Variant
say = Me.Liste0.ListCount
for i = 0 To say - 1
toplam = toplam + Me.Liste0.Column(3, i)
Next
Me.Metin2.Value = toplam
End Sub


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Hocam tam istediğim gibi oldu. çok işime yaracak
Ellerine sağlık
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Kural;

Katkınız için çok teşekkür...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 70 28/05/2017, 17:18 atoz112
  Listede Ve Raporda Ara Toplamı Almak. m_demir 12 188 26/05/2017, 14:33 m_demir
  Liste Box In İçindeki Verilerin Hizalanması erensimsek 3 107 19/05/2017, 14:05 erensimsek
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 157 11/05/2017, 17:06 atoz112
  Combobox Açılır Liste İle İlgili Örnek Uygulama Lazım erensimsek 8 199 06/05/2017, 03:41 erensimsek


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status