Liste Kutusu içinde Sayı Toplamı Yapılması Hk.
Tarih
15/06/2009 17:58
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
11
Okunma
3835
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Form Sayfasında Liste Kutusu içinde kayıtlarım var sayılarını hücreye toplatmak istiyorum. bir türlü yapamadım. alt bilgi özelliğinde toplatabiliyorum. ancak liste kutusunu toplatamıyorum.

a.form!metin2 bu örnek alt bilgide yapılıyor ancak liste kutusunda hangi formul kullanmam gerekir bir türlü yapamadım. Yardımcı olurmusunuz.

Örnek dosyam ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   ORNEK.rar (Dosya Boyutu: 11,64 KB / İndirme Sayısı: 42)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.901
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
=NZ(DSum("[TUTARI]";"ANATABLO");0)
bu toplama ,
=NZ(DCount("[TUTARI]";"ANATABLO");0)
buda sayma
Şeklinde deneyin
Cevapla

SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Özür dilerim her halde ben yanlış anlattım. ben ANATABLODAN toplamasını istemiyorum. Liste kutusu sorgulardanda gelebileceğinden liste10 kutusu içinde kaç kayıt var ise onu toplayıp yada saydırmak istiyorum.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.901
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
=IIf(Liste10.ListCount=0;"";Liste10.ListCount-1)
bunu metin kutusunun denetim kaynağına yazarsan listeyi sayar (eğer liste başlığı olmayacaksa kodun sonundaki -1'i sil)
diğer toplama işini ise liste şu anda ANATABLO isimli yerden alıyor,bu sorgudan almış olsaydı sorgunun adını yazacaktık,değiştirdiğinde ve nereden alırsa onu yaz
Cevapla

SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Sn.CELOYCE teşekkür ederim. istediğim gibi oldu.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın C*E*L*O*Y*C*E

Arşivime ekleyeceğim bir örnek... Katkınız için teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form İçinde Websayfasının Bir Bölümünü Görüntületme ALTANs 6 116 12/05/2017, 18:41 ozanakkaya
  Seçime Göre Açılır Liste blue_wall 5 110 11/05/2017, 17:06 atoz112
  Combobox Açılır Liste İle İlgili Örnek Uygulama Lazım erensimsek 8 158 06/05/2017, 03:41 erensimsek
Photo Arama Kutusu Hakkında Yardım AloneX 6 108 05/05/2017, 13:52 AloneX
  Bir Raporda Count İşleminin Yapılması adaletinsesi 9 146 28/04/2017, 20:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status