Liste Kutusu
Tarih
19/04/2012 17:22
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
6
Okunma
1239
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi akşamlar üstatlar ve adayları.

Proğrama bir iki nokta ekledim.

Frmdata'ya Mahalle seçilince, altına secili mahalleye bağlı siteler ve caddeler geliyor.

Aynını FRMCIKTI'ya yaptım= İstatistik alırken mahalleyi seçiyorum tumunu veriyor, mahallayi seçiyorum yanına açık adresler açılıyor ....du Liste kutusu ekledim ve işler Çarşamba pazarına döndü..

yAPMAK İSTEDİĞİM; frmcıktı'da MAHALLEYİ SEÇ=O Mahalleye bağlı cadde-siteler açılsın...Aynı Liste kutusunda da gözüksün ve tekli veya çoklu seçtiğim adreslere ait istatistiği bana versin.

Tşk.


Ek Dosyalar
Database5.rar

"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-listekutus...%C3%A7oklu
@benbendedeilem
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.Access adamı, işgine teşekkür ederim..Benzer 3-4 konu inceledim, Sn.Mehmetdemiral Ve Sn.Sledgeab'ın telefon rehberi konusu dahil.Ancak ve ancak hedefi vuracak bir sonuca ulaşamadım, ya da beceremedim.
Saygılarımla.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:39
Çözüldü 
MAHALLE açılan kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına

Visual Basic Code
OLAYADRES.Requery

kodu eklemeniz yeterli.

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn.ozanakkaya; Mahalleye karşı, o mahalleye bağlı siteler çıktı..Tşk.

Asıl yapmak istediğim, mahalleyi seçince o mahalleye bağlı adresler çıksın ve ben o adresten istediğm kadar seçim yapıp seçimi göster deiğim kadarını göstersin.

Örn: İLŞKYERLEŞİM Mahallesinde, Bizim Sokak Sitesinde Mala Karşı olanları belirlenen tarihler arası göster.

Veya lite kutusu yerine daha pratik öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Tşk
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:39
Çözüldü 
Çözüm bulunabilmesi için eklediğiniz örneğin çalışıyor olması gerekiyor.

Formda nereyi tıklasam hata veriyor.

TBLSUCTURU tablosu örnekte yok.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloları ilişkilendirip liste güncelleme dufrety 7 105 14/02/2017, 09:43 dufrety
  liste kutusu son sutünden sonra gereksiz boşluk koruyucu 5 210 03/02/2017, 10:43 atoz112
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.296 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 101 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 187 12/01/2017, 18:53 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya