Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/11/2010 18:48
Konu Sahibi
sebo19gs
Yorumlar
27
Okunma
6245
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

sebo19gs

Aktif Üye
Aktif Üye
SE.... YÜ....
 30
 56
 10
 22/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 05/04/2017,18:16
Çözüldü 
Herkese İyi Günler

Benim bir sorunum vardı yardım edersenız sevinirm.

Şimdi Listboxa Attığımız Değerlerin Hepsini Sorgu oluşturarak tablodaki diğer bilgileri çekebilirmiyiz ?

Yani Örneğin Firmanin Adını listboxa attik. daha sonra sorgu kısmında bu firmanın adına gore diğer bilgilerini çekmek istiyorum. listboxtaki değerler birden fazla da olabilir. şimdiden teşekkür ederim ilginize


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,19:50
Çözüldü 
Sn sebo19_gs

Aşağıdaki linleri inceleyiniz. Formda otomatik veri getirme diye aratabilirsiniz.

Saygılar...

Verileri otomatik olarak getirme

DLookup İşlevi


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

sebo19gs

Aktif Üye
Aktif Üye
SE.... YÜ....
 30
 56
 10
 22/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 05/04/2017,18:16
Çözüldü 
teşekkür ederim inceliyorum simdi konuları


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

sebo19gs

Aktif Üye
Aktif Üye
SE.... YÜ....
 30
 56
 10
 22/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 05/04/2017,18:16
Çözüldü 
malesef ordaki bilgiler benim işime yaradı ben en iyisi örneği ekliyorum. firma_Sec formunda firmaları liste kutusana attıktan sonra yazdır dediğimizde hepsini yazdırmasını sıtıyorum. rapor tasarımın da yaptım. ama b,r türlü yazdıramadım. ayrıca firma formunda firma bilgilerini girerken ili sectiğimizde ilçe değerleri geliyor. yalnız ilçeyi sectiğimizde o secilen değeri gostermiyor. veri olarak tabloya o sekılde atıyor. ama acılan kutu da ilk değeri gosteriyor devamlı. ilgilenirseniz cok sevinirim


Ek Dosyalar
.rar   kargo.rar(Dosya Boyutu: 287,62 KB / İndirme Sayısı: 20)
sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Kodunuz gayet güzel çalışıyor.
Tek yapmanız gereken raporunuzu
besleyen sorgunuzdaki kriter satırından
.[text] kısmını silmeniz.

Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

sebo19gs

Aktif Üye
Aktif Üye
SE.... YÜ....
 30
 56
 10
 22/08/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 05/04/2017,18:16
Çözüldü 
teşekkür ederim bakıyorum hemen
hocam sımdı baktım yalnız lıstebox ta kı en son kayda gore yazdırıyor dıger kayıtlara gore nasıl yaptırabılırım


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access Runtime İle Çalışırken İstemci Ayarlarında Sorgu Onayı Problemi hbal09 4 104 11/09/2018, 17:59
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Aylık Sorgu metin02 6 167 26/07/2018, 12:19
Son Yorum: metin02
Çözüldü Sorgu Ve Metin Kutusundan Tabloya veri kaydı raburabu 2 179 23/07/2018, 12:18
Son Yorum: raburabu
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 338 03/06/2018, 14:55
Son Yorum: karaca10
Çözüldü Sorgu'yu Veri Tabanına Kaydetme firtina 4 258 17/05/2018, 19:11
Son Yorum: firtina

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.