Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/02/2011 14:46
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
4
Okunma
1813
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Arkadaşlar, örnekteki Liste0'da 1.sıradaki TC Kimlik No'ya(1111) çift tıklandığında 1.TC Metin Kutusuna,2.sıradaki TC Kimlik( No'ya(2222) çift tıklatıldığında 2.TC Metin kutusuna ve diğerlerinide aynı şekilde 3,4 ve 5. metin kutularına nasıl aktarabilirim?


Ek Dosyalar
.rar   ListBoxtaki verinin metin kutusuna aktarılması-durkheim.rar (Dosya Boyutu: 15,3 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın durkheim;
Tek bir çift tıklamada hepsi sırayla kutulara mı aktarılsınlar, yoksa 1 ve 2 yi boş geçip 3.yü tıkladığınızda 3.ye mi yerleşsin?
Şöyle daha anlaşılır sorayım;
Listede diyelimki ilk olarak 3.sıradaki veriyi tıkladım. Bu ilk metin kutusuna mı yerleşecek, yoksa 3.metin kutusuna mı?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın Hayri16 Hocam, tek bir tıklama ile hepsinin sırayla aktarılması daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.


Listede diyelimki ilk olarak 3.sıradaki veriyi tıkladım. Bu ilk metin kutusuna mı yerleşecek, yoksa 3.metin kutusuna mı?
C: 3.Sıradaki 3.Metin kutusuna aktarılacak.


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub Liste0_DblClick(Cancel As Integer)
If Liste0.ListIndex = 0 Then Me.tc1 = Liste0.Column(1, 0)
If Liste0.ListIndex = 1 Then Me.tc2 = Liste0.Column(1, 1)
If Liste0.ListIndex = 2 Then Me.tc3 = Liste0.Column(1, 2)
If Liste0.ListIndex = 3 Then Me.tc4 = Liste0.Column(1, 3)
If Liste0.ListIndex = 4 Then Me.tc5 = Liste0.Column(1, 4)
End Sub

Sayın durkheim;
Kodunuz yukarıdaki gibi. Deneyip sonucu bildirebilir misiniz?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın Hayri16 Hocam, nezaketiniz, yardımseverliğiniz ve vermiş olduğunuz isabetli ve hızlı çözümler için teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür.+rep+rep


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 573 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Txt Dosyasında İstenilen Satırdaki Bilgilari Tabloya Kaydedebilmek. cetinerk 4 317 10/07/2017, 03:27 cetinerk
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 629 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 578 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Metin Ayırma ufukcem 2 237 16/06/2017, 10:10 ufukcem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.