Listbox İle Alınan Verileri Textbox 'ta Göstermek
Tarih
06/03/2017 09:52
Konu Sahibi
Ege Erdem
Yorumlar
3
Okunma
161
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Ege Erdem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... E....
2
1
23/02/2017
0
18/03/2017,17:47
Türkçe-ingilizce sözlük verilerinin bulunduğu iki tablo ile örnek eklenmiştir. Tr seçildiğinde karşılığında ING. anlamı da seçiliyor. İki ListBox yerine TextBoxa aktarma nasıl yapılmalı?


Ek Dosyalar
.rar   ListBox_ile_TR_ING_Sözlük.rar (Dosya Boyutu: 237,82 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

atoz112
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
5.716
04/08/2009
İstanbul
Ofis 2007
21/05/2017,18:47
Sponsor Reklam
sayın Erdem,

Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,
lütfen,konularınızı talebiniz ya da örnek uygulamanızın geçerli olduğu kategori üzerinde açmaya gayret ediniz.teşekkürler.

KONU;
(içeriğindeki örnek uygulama itibarı ile),

"Access Soruları ve Cevapları" adlı Kategori'den alınıp,
"Visual Basic .Net Soruları ve Cevapları" adlı Kategori'ye taşınmıştır.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla

mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
KULLANDIGINIZ PRGRAM VB.NET Mİ?
<<< 10-HAGİ-10 >>>
Cevapla

Ege Erdem
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E.... E....
2
1
23/02/2017
0
18/03/2017,17:47
Sponsor Reklam
(06/03/2017, 22:33)mcmaho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KULLANDIGINIZ PRGRAM VB.NET Mİ?
evet


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  vb.net combobox dan seçili değere göre textbox a sql server dan veri getirme gkmanil 5 2.375 07/06/2016, 02:23 ramazanemrullah
  datagridview de seçilen değeri textbox a aktarma gkmanil 2 1.333 30/12/2014, 19:52 gkmanil
  ListView de resim yada icon göstermek ? byhook 1 2.050 18/02/2014, 01:41 byhook


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status