Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2010 01:07
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
2723
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

airborne

Üye
 Belirtilmemiş
 13
 6
 28/07/2010
0
 
 
 Ofis 2003
 09/11/2018,17:54
Çözüldü 
s.a.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim Yetki As String
Yetki = DLookup("Yetki", "tblsifre", "[ID]=" & Forms!frmşifre!kullanıcı.Value)
If Yetki = "Admin" Then
k1 = Dir("c:\windows\system32\def.txt")
If k1 = "" Then
MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"

DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
k2 = Dir("c:\windows\system32\abc.txt")
If k2 = "" Then MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"
DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
Else

End If

Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3
Do While Not EOF(3)
    Input #3, deger1
Loop
Close #3

Open "c:\windows\system32\abc.txt" For Input As #4
Do While Not EOF(4)
    Input #4, deger2
Loop
Close #4



bu kodda Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3 satırında sürekli File not Found hatası alıyorum. kodda nasıl bir düzeltme yapılarak hata kaldırılabilir.


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
Windows'unuz hangi hard diske kurulu? Eğer C:\ ye kurulu değilse normaldir dosyayı bulamaması. Ayrıca bu lisanslama örneği tam değil büyük ihtimalle kontrolü yapan yerler eksik olabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

airborne

Üye
 Belirtilmemiş
 13
 6
 28/07/2010
0
 
 
 Ofis 2003
 09/11/2018,17:54
Çözüldü 
c\: ye kurulu


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.618
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:42
Çözüldü 
Koddaki

Visual Basic Code
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)

satırının hemen altına

Visual Basic Code
on error resume next

kodunu ekle

veya 1. mesaja örnek uygulamanı ekle



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Benimde aklıma şöyle bir şey geldi.. c:\windows\system32\ adresinde def.txt isimli dosya varmı? Kontrol ettiniz mi?



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın airborne;
alpeki99,sledgeab ve blackeagle hocalarımızın sizin için önerdikleri çözümlere olumlu veya olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
Saygılar.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü MSXML2.DOMDocument kodunda User-defined type not defined hatası access acemisi 2 71 05/12/2018, 13:54
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Listede Doubleclick Yapıldığında Hata Oğuz Türkyılmaz 12 186 02/12/2018, 22:24
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü 1.formda Liste Çift Tıklandığında İlgili Alanın Kaydını 2.forma Çekmede Hata Oğuz Türkyılmaz 2 98 29/11/2018, 16:47
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Lisanslama Programında Hata hknct 10 836 16/11/2018, 21:09
Son Yorum: siyahca
Çözüldü Vba Kodu Yazarken Ctrl+aratuşu İle Açılan Açılan Kutu Menüsünde Hata. Oğuz Türkyılmaz 5 84 15/11/2018, 17:08
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.