Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2010 01:07
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
2542
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

airborne

Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim Yetki As String
Yetki = DLookup("Yetki", "tblsifre", "[ID]=" & Forms!frmşifre!kullanıcı.Value)
If Yetki = "Admin" Then
k1 = Dir("c:\windows\system32\def.txt")
If k1 = "" Then
MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"

DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
k2 = Dir("c:\windows\system32\abc.txt")
If k2 = "" Then MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"
DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
Else

End If

Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3
Do While Not EOF(3)
    Input #3, deger1
Loop
Close #3

Open "c:\windows\system32\abc.txt" For Input As #4
Do While Not EOF(4)
    Input #4, deger2
Loop
Close #4



bu kodda Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3 satırında sürekli File not Found hatası alıyorum. kodda nasıl bir düzeltme yapılarak hata kaldırılabilir.


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,08:50
Çözüldü 
Windows'unuz hangi hard diske kurulu? Eğer C:\ ye kurulu değilse normaldir dosyayı bulamaması. Ayrıca bu lisanslama örneği tam değil büyük ihtimalle kontrolü yapan yerler eksik olabilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

airborne

Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
c\: ye kurulu


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.871
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:29
Çözüldü 
Koddaki

Visual Basic Code
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)

satırının hemen altına

Visual Basic Code
on error resume next

kodunu ekle

veya 1. mesaja örnek uygulamanı ekle



Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Benimde aklıma şöyle bir şey geldi.. c:\windows\system32\ adresinde def.txt isimli dosya varmı? Kontrol ettiniz mi?


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın airborne;
alpeki99,sledgeab ve blackeagle hocalarımızın sizin için önerdikleri çözümlere olumlu veya olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
Saygılar.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 239 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 287 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 254 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 401 02/07/2017, 14:31 biberli33
Çözüldü Microsoft Comm Control 6.0 (SP6) ActiveX'ni eklerken hata sertac76 8 830 30/03/2017, 14:55 sertac76

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.