Lisanslama kodunda hata
Tarih
08/12/2010 01:07
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
2145
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim Yetki As String
Yetki = DLookup("Yetki", "tblsifre", "[ID]=" & Forms!frmşifre!kullanıcı.Value)
If Yetki = "Admin" Then
k1 = Dir("c:\windows\system32\def.txt")
If k1 = "" Then
MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"

DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
k2 = Dir("c:\windows\system32\abc.txt")
If k2 = "" Then MsgBox "Üzgünüz. Lisans işlemleriniz yapılmamış. Lütfen bizimle irtibata geçiniz", vbCritical, "DİKKAT - Lisanssız program kullanımı"
DoCmd.OpenForm "frm_Lisans"
Else

End If

Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3
Do While Not EOF(3)
    Input #3, deger1
Loop
Close #3

Open "c:\windows\system32\abc.txt" For Input As #4
Do While Not EOF(4)
    Input #4, deger2
Loop
Close #4



bu kodda Open "c:\windows\system32\def.txt" For Input As #3 satırında sürekli File not Found hatası alıyorum. kodda nasıl bir düzeltme yapılarak hata kaldırılabilir.

airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Windows'unuz hangi hard diske kurulu? Eğer C:\ ye kurulu değilse normaldir dosyayı bulamaması. Ayrıca bu lisanslama örneği tam değil büyük ihtimalle kontrolü yapan yerler eksik olabilir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
c\: ye kurulu
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.592
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Koddaki

Visual Basic Code
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)

satırının hemen altına

Visual Basic Code
on error resume next

kodunu ekle

veya 1. mesaja örnek uygulamanı ekle



Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Benimde aklıma şöyle bir şey geldi.. c:\windows\system32\ adresinde def.txt isimli dosya varmı? Kontrol ettiniz mi?
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın airborne;
alpeki99,sledgeab ve blackeagle hocalarımızın sizin için önerdikleri çözümlere olumlu veya olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
Saygılar.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Microsoft Comm Control 6.0 (SP6) ActiveX'ni eklerken hata sertac76 8 426 30/03/2017, 14:55 sertac76
  Tabloya Veri Eklerken Hata Alıyorum pelitt 3 124 26/03/2017, 01:48 pelitt
  Lisanslama Programında Hata hknct 8 174 16/03/2017, 11:04 hknct
  Liste Kutusundan Secim Yapılınca 2. Secimde Hata murat dikme 6 162 25/02/2017, 18:53 murat dikme
  Liste Kutusunda Seçim Yapınca Hata İletisi murat dikme 2 108 24/02/2017, 18:33 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status