Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2012 20:40
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
4768
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

drummers

Omur Can
Destek
OM.... CA....
408
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
16/07/2018,10:31
Çözüldü 
Ekli projem
saatkac.com/ sitesinden

label3 e günün tarihini
label4 e şu anki saati nasıl aktarabilirim

Teşekkürler

Ek Dosyalar
tarih saat.rar
[26.66 KB]


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 
Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.


Ek Dosyalar
.rar   Vb.Net_WebBrowser_Baska_Siteden_Bilgi_Cekmek.rar(Dosya Boyutu: 62,1 KB / İndirme Sayısı: 31)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

drummers

Omur Can
Destek
OM.... CA....
408
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
16/07/2018,10:31
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:12)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.

Teşekkürler.

Webbrowser kullanmadan direkt labelin textine nasıl yazdırabiliriz...


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,11:58
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

drummers

Omur Can
Destek
OM.... CA....
408
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
16/07/2018,10:31
Çözüldü 
Teşekkürler


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

drummers

Omur Can
Destek
OM.... CA....
408
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
16/07/2018,10:31
Çözüldü 
(16/01/2012, 23:49)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


Bu kodun "Private bro As New WebBrowser()" kısmında hata veya eksiklik mi var..?


bro.DocumentCompleted bu alanların altı çizili geliyor ?


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Tarih Arasındaki Belirli Günlerde Otomatik Mail Atma Mehmet Paçal 1 83 16/07/2018, 10:08
Son Yorum: Mehmet Paçal
Çözüldü TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 667 24/11/2016, 18:38
Son Yorum: Mettleshade
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 6 4.155 19/11/2015, 11:09
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 5.013 19/10/2014, 01:58
Son Yorum: drummers
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 2.213 06/12/2013, 10:38
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.