Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2012 20:40
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
4933
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

drummers

Destek
OM.... CA....
 413
 120
 11/05/2009
125
 İzmir
 
 Ofis 2003
 30/11/2018,15:33
Çözüldü 
Ekli projem
saatkac.com/ sitesinden

label3 e günün tarihini
label4 e şu anki saati nasıl aktarabilirim

Teşekkürler

Ek Dosyalar
tarih saat.rar(26.66 KB)


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.


Ek Dosyalar
.rar   Vb.Net_WebBrowser_Baska_Siteden_Bilgi_Cekmek.rar(Dosya Boyutu: 62,1 KB / İndirme Sayısı: 31)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

drummers

Destek
OM.... CA....
 413
 120
 11/05/2009
125
 İzmir
 
 Ofis 2003
 30/11/2018,15:33
Çözüldü 
(16/01/2012 23:12)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soruya ait örnek dosya Visual Basic değil Vb.Net kategorisine ait. Bir de lütfen sorularınız için Sorular kategorisini kullanınız. Örnek Uygulamalar kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz uygulamaları ekleyiniz.

Ben sadece tarih için olanı yaptım saat için olanın pratiğini size bıraktım.

Teşekkürler.

Webbrowser kullanmadan direkt labelin textine nasıl yazdırabiliriz...


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

drummers

Destek
OM.... CA....
 413
 120
 11/05/2009
125
 İzmir
 
 Ofis 2003
 30/11/2018,15:33
Çözüldü 
Teşekkürler


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

drummers

Destek
OM.... CA....
 413
 120
 11/05/2009
125
 İzmir
 
 Ofis 2003
 30/11/2018,15:33
Çözüldü 
(16/01/2012 23:49)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private bro As New WebBrowser()

Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs)
	bro.Navigate(New Uri("http://www.saatkac.com"))
	bro.DocumentCompleted += New WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(bro_DocumentCompleted)
End Sub

Private Sub bro_DocumentCompleted(sender As Object, e As WebBrowserDocumentCompletedEventArgs)
	label3.Text = bro.Document.GetElementById("textdate").InnerText.ToString()
End Sub


Bu kodun "Private bro As New WebBrowser()" kısmında hata veya eksiklik mi var..?


bro.DocumentCompleted bu alanların altı çizili geliyor ?


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Tarih Arasındaki Belirli Günlerde Otomatik Mail Atma Mehmet Paçal 1 262 16/07/2018, 10:08
Son Yorum: Mehmet Paçal
Çözüldü TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 942 24/11/2016, 18:38
Son Yorum: Mettleshade
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 6 4.372 19/11/2015, 11:09
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 5.194 19/10/2014, 01:58
Son Yorum: drummers
Çözüldü İki tarih aralığı C*e*l*o*y*c*e 7 2.335 06/12/2013, 10:38
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.